Survey via phone umah Ni scam ke ?

CG Sponsors




ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
tghari dlm kol 1 tadi ader org call rumah aku..
ind*an girl call dier kate nak buat survey psl surat khabar la astro la dan lain2 lg..
mula2 dier ckp suh jwb yer or tidak psl newspaper sumer..
then psl siaran astro pulak..
pastu tanye brape ramai org yg umur 15tahun keatas dlm umah..
sampai la dier survey pasal aku kerje ape..
aku jwb 'sy rasa soalan tu xperlu sy jwb'..
then dier tanye pendapatan satu rumah aku sebulan ke setahun ntah..
trus aku cantas dier kate 'soalan2 tu sy xbleh nak jwb n sy nak keluar dah ni..sambung nnt je la..'
so ape pendapat u all?
dier ni nak kumpul database ke atau nak rampok umah aku?
takut gak aku dier wat survey utk memastikan rumah aku ni line clear utk dirompak..
#:-S#:-S:(:(
 
Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
ooo ada gak ekk buat survey guna telepon...tak pernah kena lagi
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Macam2 lah..... ko tak goreng dia balik? Aku layan agen insurans Credit Card. Ajak dia join Seramik.... tersudah2 dia... siap aku tanya berapa gaji dia dapat lagi.:eek::eek::eek::eek:
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
Macam2 lah..... ko tak goreng dia balik? Aku layan agen insurans Credit Card. Ajak dia join Seramik.... tersudah2 dia... siap aku tanya berapa gaji dia dapat lagi.:eek::eek::eek::eek:
nak goreng cemanenye..
aku baru bgn tido plak time tu..
aku jwb pun cam nak xnk je..
ajak dier masuk ceramic..
kakaka...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
nak goreng cemanenye..
aku baru bgn tido plak time tu..
aku jwb pun cam nak xnk je..
ajak dier masuk ceramic..
kakaka...
Mesti menyampah dia kat aku.....
Ambik dia, aku dah kata aku tak berminat,
berulang2 kali tanya aku kenapa tak ambik, rugilah....
Sekali aku bukak pasal CBC, tau pulak dia nak berhenti...
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
Mesti menyampah dia kat aku.....
Ambik dia, aku dah kata aku tak berminat,
berulang2 kali tanya aku kenapa tak ambik, rugilah....
Sekali aku bukak pasal CBC, tau pulak dia nak berhenti...
hahaha..
ko pun dah kene ke GT??
kalo aku tau aku bukak skali CBC..
:))
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
hahaha..
ko pun dah kene ke GT??
kalo aku tau aku bukak skali CBC..
:))
Aku bukan kena call pasal survey tu, tapi agen insurance yang dapat detail aku daripada account credit card bank...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register