Survey untuk sambung master

CG Sponsors




AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
salam nak tanya rakan-rakan CG sekalian..siapa yang ada pengalaman buat master dah? actually tgh planning ingat nak buat MASTER IN EDUCATION. UNIVERSITI MANA YANG TAWARKAN MASTER EDUCATION? FULL-TIME ATAU PART TIME? BERAPA KOS? BOLEH GUNA PTPTN X? KLU BIASISWA TEMPAT MANA YANG PALING SESUAI NAK MEMOHON? TQ:):):)
 
Sponsored Post

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
klu ada sape2 yang pernah lalui atau tau apa2 info harap dapat membantu ya
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
dah tanya oum (open university malaysia)

master education selama 2tahun

buat part-time je boleh secara online learning

tempoh : 2tahun
kos : Rm15000
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
180
Points
73
mana2 pun ok,,,janji murah.
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
sape yerp ada info2..kalau taip kat google dapat secara rambang lak...hurm...untuk pembangunan diri elok sambung master pastu phd
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
salam nak tanya rakan-rakan CG sekalian..siapa yang ada pengalaman buat master dah? actually tgh planning ingat nak buat MASTER IN EDUCATION. UNIVERSITI MANA YANG TAWARKAN MASTER EDUCATION? FULL-TIME ATAU PART TIME? BERAPA KOS? BOLEH GUNA PTPTN X? KLU BIASISWA TEMPAT MANA YANG PALING SESUAI NAK MEMOHON? TQ:):):)
better UKM n UIA.. nak cepat sket sambung kat UBERSea.. aku plan nak sambung master gak pas abes Degree nih tp mmandangkan umur dah ningkat 23 nih rase malas la plak nak sambung MASTER.. ehehehe..

p/s; lau nak sambung kat Open University aku rase better wat pilihan last sekali bro sbb aku ade dgr ura2 dari lecturer aku sndiri kate Open University ni certificated x iktiraf... nk tahu lebey la
lanjut better bro pegi siasat sendiri.. apepon selamat menyambung stady bro:D
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
aku plan nk amek MBA...
tp taktau la bile...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register