BTC USD 51,411.6 Gold USD 1,782.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Survey : File Hosting paling best?

File Hosting paling best?


  • Total voters
    0

khairilhusni

Legendary Member
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Aku tgh survey nk sewa file hosting paling best utk upload mp3, movie, doc, software dll.

Yg mana korang rasa paling best dr segi speed, simple, bandwith dan jimat.
 
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
dok nampak macam mediafire
 

khairilhusni

Legendary Member
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Aku nk subscribe setahun.

Tgh survey yg mana stabil.
 

Neo

Active+ Member
Messages
4,896
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
aku rasa mediafire la pling sempoi :D
tak yah subcribe pon tak pe.
free :)paid
 

badawidollah2

Active+ Member
Messages
4,237
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
Aku tgh survey nk sewa file hosting paling best utk upload mp3, movie, doc, software dll.

Yg mana korang rasa paling best dr segi speed, simple, bandwith dan jimat.

5USD/month
aku leh offer
ko wat ape je dalam tu bole
jangan untuk war sudah
 

tomie

CG Hardcore Club
Messages
73,886
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,269
Points
716
aku rasa mediafire la pling sempoi :D
tak yah subcribe pon tak pe.
free :)paid

tapi yg popular -->> rapidshare ~X(
camna nak dpt free :(:)((


:">:">
 

Ahmad07

Legendary Member
Messages
10,366
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
speed paling laju aku dok pakai stakat ni hotfile... kalo nak upload movie tu, aku rekemen hotfile la... walopun free user, tetap bleh pakai kelajuan maximum...

kalo nak upload file kecik2 seperti mp3 tu, aku rekemen 4shared... sebab walopun free user, kite bleh download banyak2 serentak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register