[survey] berminat tak join social network tempatan?

Recommended Brokers


kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
Aku bercadang nak lancarkan secara rasmi satu social network al2 facebook selewat2nya awal tahun depan. tapi aku nak wat market survey dulu sama ada korang berminat nak join social network tempatan atau korang lebih suka yang sedia ada?? dan factor2nya??
 
Last edited:
Sponsored Post

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,630
Reaction score
1,023
Points
196
ok gak
tp mesti la asli sikit
jgn la letak mcm name kawanster la..
yg pnting market
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
dah update URL website.. tuk tujuan testing jer..
sapa2 berminat nak tgk gambaran website saya sila la lawati dan
mendaftar.. berikan komen/cadangan anda.. :)
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
dah update URL website.. tuk tujuan testing jer..
sapa2 berminat nak tgk gambaran website saya sila la lawati dan
mendaftar.. berikan komen/cadangan anda.. :)
TT! kawe tengok doh site mu tu.. kawe nak komen sket... soh budak dayang tu boh pc dia yg cun2..baru semangat sket kawe nak join...:D
 

mohdeskay

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2009
Messages
705
Reaction score
3
Points
15
yang ni mcam adoi.net dulu kan... peruntukan bandwitch ok ka bro? bese la benda gini kan takut sari 2 tutup jer. gud luck dude ;) cheers~!
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
yang ni mcam adoi.net dulu kan... peruntukan bandwitch ok ka bro? bese la benda gini kan takut sari 2 tutup jer. gud luck dude ;) cheers~!
sy mengunakan script dari sn china.. laman website skarang hanya tuk testing purpose jer.. insyaallah akan dilancarkan selewat2nya awal tahun depan.. insyaallah akan pakai server sendiri.. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register