BTC USD 43,108.3 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SURECO SURE RETURN (M) SDN BHD (AJL 931966) - www.sureco.com.my

Sponsored Post

jutawan88

Active+ Member
Messages
3,864
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
saya ni ahli biasa jer..tauke pun tak kenal saya..nanti saya maklumkn pada syarikat...tapi rasanya pengurusan dah ada it consultant sendiri.....mungkin web ni sementara jer kut
 

jutawan88

Active+ Member
Messages
3,864
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Cok-Cenkudu

cok-cenkudu-2013.png


Masih ramai yang tidak menyedari mengenai khasiat coklat. Di sebalik rasanya yang sedap dan enak, coklat mempunyai banyak rahsia yang tersembunyi. Pakar Pemakanan Sukan dan Perunding Pemakanan Australia, Glen Cardwell menemui beberapa fakta positif mengenai coklat dari sudut khasiat pemakanan dan psikologi. Menurutnya coklat susu mengandungi pelbagai khasiat seperti zat besi, zink, kalsium, riboflavin, niasin dan tiamin. Tepu dalam coklat berbeza daripada lemak tepu yang seringkali dikaitkan dengan penyaki jantung. Dua pertiga mentega koko adalah lemak tepu tetapi yang membuatkan ia unik, lemaknya itu adalah lemak asid stearik iaitu jenis lemak yang tidak meningkatkan kadar kolesterol dalam darah malah ia mampu menurunkankadar kolesterol berdasarkan kajian diet yang dijalankan oleh Kris-Etherton (1994).

Coklat juga dikatakan mengandungi antioksidan (flavonoid phenolics) yang boleh memanjangkan jangka hayat seseorang dan melindungi badan daripada penyakit jnatung serta mengurangkan risiko pembentukan sel kanser. Para penyelidik saintifik pula mengatakan coklat susu mampu merangsang pengeluaran endorphin (kelompok protein), pelali semulajadi dalam otak yang sememangnya diketahui dapat mengurangkan kesakitan dan meningkatkan mood seseorang serta membuatkan mereka rasa seronok dan riang. Coklat turut mengadungi karbohidrat dan di dapati sesuai sebagai makanan pemberi tenaga terutamanya bagi mereka yang menceburi bidang sukan dan aktiviti lasak. Malah sejak dulu lagi coklat susu dipercayai mengandungi khasiat yang dapat menguatkan tenaga batin.
 

jutawan88

Active+ Member
Messages
3,864
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
T-Cenkudu
Teh campuran halia, mengkudu dan cendawan merah
t-cenkudu.png


Membantu menguatkan sistem ketahanan badan
Membantu pankreas mengimbangi kadar gula dalam darah
Menggalakkan penambahan oksigen di dalam darah
Membantu menghilangkan kelesuan dan memberi kesegaran
Membantu melancarkan sistem penghadaman dan perkumuhan
Membantu pembuangan lemak-lemak berlebihan melalui sistem perkumuhan
Menggalakkan pembuangan lemak-lemak berlebihan melalui sistem perkumuhan
Menggalakkan pembuangan angin berlebihan dalam badan
Membantu membuang keracunan dalam badan
Membantu membaikpulih sistem saraf
Membantu menambah stamina
Bahan aktif dalam teh berperanan sebagai antioksidan

Harga Pelanggan
RM 20.00 Malaysia Barat
RM 22.00 Malaysia Timur

Harga Ahli
RM 16.60 Malaysia Barat (PV 7.0)
RM 18.30 Malaysia Timur (PV 7.0 )
 

@dmin

Active Member
Messages
1,365
Joined
Jun 5, 2011
Messages
1,365
Reaction score
13
Points
25
laman web macam xmenyakinkan jer....first2 mesti org tgk website.

Xkan sementara...dah lama tgk design nih
 

zasa121

Active+ Member
Messages
4,394
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,394
Reaction score
8
Points
60
Pernah menjadi ahli utk syarikat ini..tp product mmg terbaikk
 

jutawan88

Active+ Member
Messages
3,864
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Sebeb tu la.saya join sureco...


Produk terbaik malah yasng paling hebat ialah keupayaan mengekallkan kualiti dan harga sejak 1999 lagi
 

jutawan88

Active+ Member
Messages
3,864
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Air Sarang Burung 120ml

birdnest.png


Diambil dari sarang burung yang bermutu tinggi

Memastikan kulit lebih cantik, licin & anjal semula
Menggalakkan perkembangan otak serta menguatkan daya ingatan
Menguatkan penyambungan di antara tisu-tisu
Menguatkan fungsi jantung serta mengimbangkan tekanan darah
Bertindak sebagai agen antioksida dan anti penuaan bagi mencagah kanser
Mambantu mengekalkan kesihatan rambut, sendi & tulang serta mencegah osteoprosis
Mengaktifkan sistem pengimunan, membekalkan tenaga dan
mempercepatkan kadar metabolisme badan
Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung Walet dapat
melancarkan pembuluh darah dan memperbaiki saluran pencernaan



20ml x 12botol

Harga Pelanggan
RM 60.00 Malaysia Barat
RM 72.00 Malaysia Timur

Harga Ahli
RM 45.00 Malaysia Barat (PV 12.0)
RM 54.00 Malaysia Timur (PV 12.0
 

selipar2010

Legendary Member
gem
Messages
18,867
Paid Membership
Joined
Aug 24, 2010
Messages
18,867
Reaction score
1
Points
115
HQ sureco kt mana skrg?
yg dlu dh pindah kan?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register