BTC USD 24,471.4 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Suratkhabar lama

roslinda

Active Member
Messages
1,873
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,873
Reaction score
10
Points
25
salam,

saya nak tanya kat sini sapa yg tahu kat ner nak jual s/khabar lama???/ umh sy dah byk dah s/khabar nii...tp x tau nak jual kat ner???

saya area putrajaya...klu tau ...tlg laaa bgth...hehehehee..pastu klu tau harga lagi syok...kekee:D :D :D




p/s: tn mod klu salah thread tlg pindah, ya...x tau nak masukkan kat thread mana...
 
Sponsored Post

qwertystussy

Freshie
Messages
17
Joined
Jul 18, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
kat midvalley ada satu kaunter recycle kat floor parking yg ada za alteration n kedai kunci tu x sure which floor. if x salah rm 0.25 per kg.
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
just 4 info:
paper lebih mahal rege banding ngan majalah bagi setiap kg

p/s: takkan takde lori yg round2 kat area ko masa ujung2 minggu
 

new1

Junior Member
Messages
62
Joined
Dec 2, 2007
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
aku pun tgh cari gak.. area puchong. sapa tau kat mana??
 

Jijan

Active+ Member
Messages
2,885
Joined
Dec 22, 2005
Messages
2,885
Reaction score
1
Points
30
kat sebelah carefour wangsa maju ada 1... aku selalu jual situ...
 

SIRO

Fun Poster
Messages
117
Joined
Mar 17, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
sapa2 nak export recycle paper PM aku 0123136921, SIFU. AP clearance aku buat........nak Fwdg, haulage service pun bole urus.............
 

diablo

Active+ Member
Messages
3,639
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
kt area umah aku , cina tu amik 1 jengkal RM2 . huhuhu
 

cinderella

Active+ Member
Messages
4,553
Joined
Aug 21, 2008
Messages
4,553
Reaction score
13
Points
25
kalo ade sesape tau..aku kat area ampang..laki aku ni sehari dua paper die beli star dgn metro..paper tu aku dah xtau nk ltak mana lg..bertimbun2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register