Santai Surat Cintaku Untukmu...(unsur lawak)

CG Sponsors




K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
“Valentine hari tu ayang tanya tang mane kite sayang kat ayang. Time tu kite tak dapat nak jawab. Semalam ayang merajuk ngan kite, kite dah penat nak layan. Ayang call kat kite,kite malas nak jawab.

Tang mane erk kite sayang kat ayang? Semalaman kite duk pk soalan tu. Pernah ke? Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj Mahal. Sayang kite kat ayang sangatla kerdil. Sebab tu la ayang selalu merajuk erk?


Tak tahula, setahu kite:

1. Sebelum kite kenal kat ayang,
setiap sem kite dapat Anugerah Dekan.
Bile dah kenal ngan ayang, setiap sem kite repeat paper.
Sebelum kenal ngan ayang kite belajar pakai duit biasiswa,
lepas kenal ngan ayang, keluar makan lagi nak mintak duit ngan emak kite.


2. Kalau ade 1 buah epal,
kite bagi je kat ayang.
Kalau ade 2 buah epal,
kita bagi yang besar kat ayang.


3. Kalau kite makan ikan,
ayang makan tang badan ikan tu,
kite pula makan tang kepala ikan tu je.


4. Ayang ni tak la cun sangat,
tapi kite tak pernah kutuk ayang tak cun.
Tapi kite yang hensem ni ayang lagi nak kutuk ngan member depan kite,
kata kite tak hensem langsung.
Eera Fazira berlalu depan mata, kite diam je.
Takut kalau puji kang ayang marah.
Mat Indon duk depan Sogo ayang gi ngorat time kite gi tandas.
Siap mintak nombor tepon depan kite lagi.


5. Kalau keluar ngan ayang, ayang slambe nak makan Starbucks,
kite tipu kite dah kenyang,
padahal bile dah sampai kat umah kite makan mee maggi.


6. Sebelum kenal ngan ayang.,
kite tak pernah ade girlfriend.
Selepas ayang kenal ngan kite,
genaplah koleksi ayang ada 20 boyfriend kesemua nya.
Kite tak pernah marah ayang plagirl,
dah tu ayang kata kite cam sami buddha.


7. Kalau ayang rasa nak cium kite,
ayang cium terus tak pernah tanya pun.
Tapi bile kite rasa nak cium ayang,
lepas tanye lagi nak kene reject.


8. Ayang selalu pukul dada kite,
tampar muka kite, cubit peha kite,
kite tak pernah tengking sekali pun,
apatah lagi nak cubit, nak tampar, nak pukul?


9. Pernah ayang tanya kalau ayang jatuh cinta ngan laki lain,
kite nak buat ape.
Kite kate kite nak bunuh laki tu.
Tapi bile kite tanya kalau kite jatuh cinta kat pompuan lain,
ayang nak buat ape,
ayang kata nak bunuh kite, emak kite, ayah kite ngan nenek kite.


10. Kite beli mask Clinique ngan ayang harga RM300 kite kate harga RM30.
Ayang beli jam tangan kat kite harga RM30 ayang kate harga RM300.


11. Setiap kali berjumpe kite bagi hadiah kat ayang,
tapi setiap tahun birthday kite ayang kate dah lupe.


12. Kite rosakkan headphone walkmen ayang,
kite ganti satu discman baru.
Ayang rosakkan kerete kite, ayang buat derk je.


13. Sekali ayang demam,
kite kene diet 2kg nak jaga ayang.
Sekali kite demam,
ayang tambah berat 2kg sebab abiskan makanan kite.


14. Kite tak pernah kata ayang pendek,
ayang marah kite tinggi sangat,
member ayang ketawakan ayang.


15. Ayang datang umah kite,
kite tido sofa,
kite datang umah ayang,
kite gak yang tido kat sofa.


16. Mak kite belikan rantai Tiffany ngan ayang.
Mak ayang tak pernah ajak kite makan kat umah ayang walau sekalipun.


17. Kucing umah kite bersalin,
kite bagi anak kucing yang paling cute kat ayang,
2 hari je ayang bela, kucing tu dah mati.
Ayang tak kate pape pun.
Ayang bagi ikan emas yang dah dekat mati kat kite,
2 hari kite bela dah mati.
Ayang kata nak bunuh semua anak kucing kite.


18. Ayang kalau nak pakai duit kite,
terus ambil takyah bagitau.
30 ke 80 ke seratus ke selagi wallet kite ade duit.
Aritu kite nak pinjam 10 ringgit sebab terlupe bawa wallet,
ayang kate kite kedekut.


19. Birthday ayang kite tak pernah terlupe.
Birthday kite arini ayang tak pernah ingat.


kadang2 pengorbanan itu tidak dapat dinilai...

benda yang remeh temeh itu sebanarnya yg paling sensitif...
 
Last edited:
Sponsored Post

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
wah x pnh tgk tgk ayang mcm ni,...


abang mcm ni slalu la tgk...

ini mcm x pyh buat ayang laa.... wat malu kaum 'ayang' sj...
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
kesimpulan: buat apa bercinta kalu makan ati ........cinta tu apabila saling memerlukan antara 2 insan..
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
hanya rekaan semata-mata>:)>:)>:)
 

yamato88

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2008
Messages
181
Reaction score
0
Points
10
dah penah baca ni tp bkn dlm cg ni la..
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Tu surat cinta Fahrin ke?
 

sekflat

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2008
Messages
436
Reaction score
2
Points
15
hahahaha...kelakar..
penah baca tapi dah lama giler..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register