BTC USD 64,591.0 Gold USD 1,788.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted supply barang2 utk pembinaan bumbung - supplier Melayu sahaja

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
Sesiapa kat sini yang boleh supply barang2 utk pembinaan bumbung spt senarai di bawah;

1. rooftile (mcm2 jenis, concrete tile, clay tile) pelbagai jenama.
2. aluminium foil, double sided, single sided dll
3. rockwool 40kg/m2 dll
4. fascia board (composit material) biasa shera atau uac
5. gutter (metal)
6. shingles (iko @ owen)


sekarang ni, aku beli dari salesman cina..
biasa la.. kena pakuk dan dipakuk..

jadi, aku pk2.. dari dipakuk dek sikulup, baik aku kongsi dgn saudara seislam.

payment cash.

tapi, jangan la ingat aku order banyak2 tiap2 minggu..
tengok projek la..

skg ni ada 5 site tgh jalan.. kebanyakkan barang dah aku ambik dari sikulup.. tapi akan ada comming soon punya projek.

kalau sapa2 berminat, boleh la balas kat thread ni atau pm aku untuk maklumat lanjut.

buat masa ni, aku ada satu projek yang nak guna metal gutter.

sapa2 yang boleh buat concrete coring pun boleh pm aku. yang ni urgent. ada lebih kurang 8 lubang konkrit aku nak tebuk untuk down pipe.

dipersilakan letak harga paling best.

wassalam
 
Sponsored Post

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
alamak lupa..

KV sahaja setakat ni..

next project kat Putrajaya.

yg tgh jalan area Kota damansara, Shah alam n USJ

sila..sila...
 

Richy

Active Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
saya sokong2..kita sama2 wat bisnes kat sini..support mengsaport
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register