Wanted Supplier membership card mcm jusco card

CG Sponsors




ssuratan

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
tgh mencari tempat untuk buat membership card. mcm jusco card/bank card dan system untuk simpan data card tersebut.
ada sesiapa tahu sila yg tahu sila emel details at [email protected] tq :)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
macam pernah tengok saja orang iklan benda nie...rajin2 ler carik...
 

Emie

Legendary Member
Joined
Jul 19, 2007
Messages
11,955
Reaction score
71
Points
120
tgh mencari tempat untuk buat membership card. mcm jusco card/bank card dan system untuk simpan data card tersebut.
ada sesiapa tahu sila yg tahu sila emel details at [email protected] tq :)cgrock
boleh try smartlink card..nak tahu lebih lanjut,
boleh hubungi saya 012-3515356..
 

ssuratan

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
:)cgrockok bro thanx nanti kalo jadik projek ni aku call
 
Sponsored Post
Top
Log in Register