Superhero Jepun, Ultraman sah sertai keluarga Marvel

CG Sponsors




userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,351
Reaction score
67
Points
70
daripada ambik ultraman baik ambik doraemon, lagi kuat.
 
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,948
Reaction score
35
Points
30
antman pon dah macam ultraman.. buat ape lah nak ambil ultraman lagi.. xkn nk cakap jepun nnt..hahaha..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
Ini memang lawak.

Nak buat macam mana, dah memang semua tu dunia fantasi fiksyen.

Tunggu Keluang Man join Marvel plak. :D
 

blinkcollagen

Legendary Member
Joined
Feb 15, 2012
Messages
10,993
Reaction score
6
Points
115
makin lama makin mengarut avengers

bila gaban nak join? wakakau wakakau
 

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,819
Reaction score
164
Points
33
ambik goku kan ok, ultraman besar sangat
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,287
Reaction score
436
Points
41
Semuo persatuan resakse jahat dan baik di jepun membantah tindakan marvel kerana mereka dipinggirkan. Ekekeke
Persatuan raksasa tgh sibuk skrg ni... Godzilla vs Kong

 
Last edited:

paraducks

Freshie
Joined
Sep 20, 2019
Messages
32
Reaction score
10
Points
11
Kat Netflix ada series anime otromen tapi taktau production Jepun ke us buat sebab lari jauh dari feeling otromen ori. Cgi memang cun tapi otromen takde jadi beso bangunan lawan raksasa sepit dah. Just guna macam gajet2 macam avengers je pastu takde jadi beso
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,949
Reaction score
486
Points
91
antman pon dah macam ultraman.. buat ape lah nak ambil ultraman lagi.. xkn nk cakap jepun nnt..hahaha..
mula2 antman .. sekalang antminer pun dah ada :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register