[SUPER BLOG CREATION] Powerful AUTOBLOG+UNIQUE DESIGN+Wish Your Desired Plugins!

CG Sponsors




sbcteam

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Assalammualaikum dan selamat sejahtera.

straight to the point..

Memperkenalkan...

SUPERBLOGCREATION

Powerful Autoblog is No More Your Dream!


This is The First and Most Unique Offer

Grab It While It's CHEAP


4 Core Plugins





Pilihan Themes

Slick VS Heatmap




Free Plugins

Kami akan setup up to 10 plugins terbaik yg kami pilih



Header Design

Kami akan create unique design pada header. Contoh hasil design dari designer kami



Other Setting

Kami akan buat backdated post sebanyak 30 artikel posted on random date. Blog anda akan kelihatan seperti sudah lama dan menarik minat pengunjung

Kami akan create 30 kategori based on top keyword dari dari Google Keyword Tool External. Bagus utk SEO dan blog akan kelihatan berinformasi

SUPER CRAZY BONUS

FREE 1 Year VPS Hosting (Hanya boleh host autoblog dari kami sahaja) (RM20)
thread WTS

Niche Power Pack (RM39)
link thread WTS
Niche Blog Power Pack (RM67)
link thread WTS
Twitter Power Pack (RM19)
link thread WTS

Will be adding more bonuses from time to time..




Turnaround time

1-5 working days
For Bonus Allow at least 7 working days




Offer Lain Dari Lain

Anda ada berminat dgn sesuatu plugin?
Kini anda boleh membuat request dan kami akan masukkan dalam senarai WISHLIST
Bergantung pada kemampuan kewangan dan relevancy plugin utk servis kami


SENARAI WISHLIST

1.
2.
3.





HARGA

Order 1-10
RM100

Order11-20
RM120

Order 21-??
RM150

Sampai sesuatu tarikh kami akan naikkan harga mengikut kesesuaian offer.


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
TAWARAN TERKINI!!
HARGA AUTOBLOG SETUP SERENDAH RM50!!!
TERHAD 20 AUTOBLOG SAHAJA!!!

*tanpa unik header design
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂



TIDAK SABAR NAK REBUT SERVIS INI??
Ikuti langkah berikut:



1. Emel ke superblogcreation[@]gmail.com dengan tajuk 'Tempah servis autoblog'

2. Buat pembayaran ke akaun Maybank yang akan diberikan

3. Hantar bukti pembayaran ke superblogcreation[@]gmail.com dengan detail berikut:


  • domain
  • akses cpanel/ftp/wp admin
  • email peribadi

  • Amazon ID, access & secret key
  • pilihan theme (jika heatmap nyatakan warna dgn lawat link >>>ini)

4. Tunggu autoblog anda siap

5. Sekiranya ada masalah berkaitan dengan blog kami, senaraikan masalah anda ke alamat gmail kami (recommended)



CARA MENGHUBUNGI KAMI:



Hantar PM kepada saya
Gmail: superblogcreation[@]gmail.com (Recommended)
YM: superblogcreation[@]yahoo.com






Disclamier (cam biasa kecik je. kehkehkehkeh)
- Kami tak gerenti earning dan ranking walaupun pada dasarnya offer kami ke arah membantu mendapatkan earning dan ranking
- Kami boleh tarik bile2 masa sahaja bonus dan kami tak terikat pada bonus yg kami tawarkan. Kami hanya bertanggungjawab pada offer utama iaitu setup autoblog.
- Dan lain2 berkaitan yg akan ditambah dari masa ke semasa.



 
Last edited:
Sponsored Post

sbcteam

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
reserve for order list + status & testimonial

Testimonial daripada forum wangcyber:

napieda said:
aku berpuas hati dengan servis setup auto blog ni.. setup plugin premium yg cepat. Theme yg sebijik macam theme heatmap. . Derang ni sanggup melayan ape saje permintaan aku. nak kasi header lagi tinggi.. ads adsense yg terpotong. cuma ada satu lagi yg tak settle.. mungkin leh ym lagi.. tp aku tak puas ati degan header tuh.. sbb tuh aku tukor header sendiri.. cuma aku sedar tidak puas ati aku terhadap header tuh telah dicover dengan servis yg cepat dan plugin premium yg berkali ganda mahalnya dari jumlah yg aku byr..

kesimpulannya. skit aje aku tak puas ati.. 9.77/10 aku puas ati..
jenamaonline said:
heheeheh deman ke macam lah dia yang buat kija heheheheh bukan saya cakap haaaaa heheheh TQ service yang menarik nanti boleh tempah lagi heheheheehe
paklong said:
Website tu memang nampak cantik teratur kemas dan headernya kelaz gitu.
bagus lah service korang ni. Nanti saya nak order lagi satu.......................

Alamak ... bila boleh masuk dalam tengok. kat luar dah cantik.
abdfatah said:
Aku nak komplen sikit laa...

Buat masa ini website aku berjalan dengan lancarnya dengan design theme pilihan yang diberikan.

Semuanya dah siap cantik menarik the boom. Terbaik laa untuk satu website tersebut.

Ada masa dan ruang kewangan aku akan tambah lagi.

Tambah lagi untuk flippakan website pilihan selepas ini.

Okay terima kasih banyak2 kpd TT yang sediakan servis setup blog autoblog ini.

Moga maju jaya hendaknya...
richman said:
Testimonial:

Saya puas hati dengan hasil autoblog saudari bestari.. thumb up.. support bagus.. sentiasa ade update dari saudari bestari.. good..nnti boleh apply lagi..
jenamaonline said:
Dah dapat dah blog memang nampak profesional masih lagi dok belajar belum dapat bagi 100% komen setakat ni memang terbaik dari ladang bro mutt hehehehehe

paklong said:
service korang best, site aku masih cantik, cam dah ada visitor je ........

SEO Pakej kalao ada lagi cantik.
Sciencegto said:
Ini testimonial saya. Saya order pakej yang pertama iaitu RM100 sahaja jadi tak banyak sangat yang saya harapkan dari TT cuma nak slick themes dan plugins WTG jer. Apapun header memang cantik walaupun slick themes rasanya tak perlu letak image header kat bahagian atas sekali tu. Letak image bahagian atas adsense code macam xfactor micro niche site tu cantik lagi rasanya.. Rasanya kalau theme heatmap lagi cantik kot tapi saya dah ada tu la nak slick themes jer. Cadangan agar plugins WTG siap dikonfigurasi di masa akan datang dengan list2 rss site supaya klien tak perlu setting lagi. Bonus pack dicadangkan letak kat mediafire dengan password sebab slow sangat line nak download semua tu.

Kesimpulannya, servis ini agak berbaloi dengan nilainya. Saya rate 8.5/10.
azzamohd said:
ok...saya pulak nak bagi testimonial..blog ok..puas hati..siap dalam masa yg singkat..Support pun boleh tahan..
cuma ada 2 perkara yg kureng sikitlah...

1) at least korang bagilah manual macamana nak configure theme2 ..nak2 slick theme tu..newbie mcm saya bukannya
reti sgt nak configure benda2 ni...

2) bila saya tengok portfolio yg lain...saya rasa header saya di design macam hendak tak hendak jer..macam kartun pun ada..
sedangkan yg lain tu nampak pro and lawa gilerr..diorg bayar lebih kut? huhuh...

jadi..overall...saya bagi 8/10 lee...
aeqq2u said:
Testimoni aku. Sori lmbt bg testimoni sbb sgt3 bz. Sbb...........bz la. hehehe
Nak ckp ape ek? Yang pasti autoblog aku nye Theme mmg besh la. Aku mintak wana lain die bg wana lain. Tp wana lain yg lg cantek yg lg kene dgn konsep niche blog aku tuel. Pasal header tu tekejut gak aku. Nape cun sgt. huhu. Anyway thank you sbb wat cantek2. Skang nie tgl nak monetize sket letak ads jer. Itu sendiri buat la yer. Dan sedang menunggu report backlink
 
Last edited:

sbcteam

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
reserve for portfolio


coloncleasing.net
topinsurancemanual.com
newyorkmesotheliomalawyerssite.info
the-best-acne-treatments.com
therazorscooter.com
sleepapneatreatmentplan.com
newharddrivedatarecovery.com
bestleatherjacket.net
 
Last edited:

nwar

Active Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
1,505
Reaction score
1
Points
25
"wow...emm berminat jgk rasa..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register