BTC USD 50,700.5 Gold USD 1,784.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Suntikan modal dari investor/share partner lelap diperlukan .........

mybob

Fun Poster
Messages
661
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
First of all..aku sedang running business kat siggy aku tu....dah setahun dan alhamdulilah dah boleh maintain. Sekarang aku planning untuk francaiskan perniagaan nie..beberapa individu dah berminat untuk mengusahakannya..kerana modal startup yang rendah..(utk kategori business nia la)

Disini aku nak mencari individu yang berminat untuk menjadi pelabur atau partner lelap(suntik modal sahaja)..kerana semua kerja aku dah aturkan...tapi kalau nak turun padang pun tak salah:D

aku dah nampak jalan untuk memajukan business nie..selain sistem francais nie..aku ada plan nak bukak restaurant berkaitan menu tersebut... cuma sekarang aku nak berkembang tak leh..nak kuncup tk mau la:))..kerana kekangan modal yang agak ketat. untuk projek francais nie aku perlukan backup 15k-30k..untuk permulaan...kalau semua berjalan lancar cukup setahun boleh kembangkan ke peringkat restaurant/cafe pula....

so kalau ada yang berminat untuk bekerjasama..boleh la PM saya...atau hubungi 0192814680 bob:D
 
Sponsored Post

mybob

Fun Poster
Messages
661
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
bump...........terima kasih kepada mereka yang mula dah PM saya tq:D
 

muzani

Active Member
Messages
1,172
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,172
Reaction score
117
Points
43
investor dapat ape... cerita sikit... PM kat saya.. TQ
 

mybob

Fun Poster
Messages
661
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
profit dah tentu ada..takkan la saya nak minta bantu macam tu jer...tapi tu semua kena discuss berjumpa la senang nak cerita..

btw..benda nie saya perlukan a.s.a.p kerana mereka yang memohon dengan saya untuk francais perniagaan saya tu..semuanya insyallah akan bermula pada Januari 2010. tq
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register