BTC USD 33,183.5 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SUMAREH: Bukti Kemenangan Perjuangan Pemain - PFAM

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
303,947
Reaction score
13,544
Points
2,376
SUMAREH | Bukti Kemenangan Perjuangan Pemain - PFAM

Persatuan Pemain Bola Sepak Profesional Malaysia (PFAM) melabelkan kes tunggakan gaji Mohamadou Sumareh sebagai kemenangan perjuangan pemain.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,537
Reaction score
2,860
Points
206
persatuan dengan kelab di malaysia ni memang tak cerdik. bukan semualah tapi majoriti.
scout pemain pakai youtube, offer kontrak melebihi kemampuan kewangan pasukan, takde perancangan jangka masa panjang, tak pandai cari sumber kewangan.

bayangkanlah musim lepas duduk zon penyingkiran musim ni target nak julang liga.
tak ke syok sendiri tu?

lepastu bila pemain tak perform tamatkan kontrak macam tu je.
ingat ni liga amatur agaknya.

itu belum cerita penswastaan sekadar atas kertas tapi masih mengharap dana dari kerajaan negeri.
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,828
Reaction score
1,887
Points
201
persatuan dengan kelab di malaysia ni memang tak cerdik. bukan semualah tapi majoriti.
scout pemain pakai youtube, offer kontrak melebihi kemampuan kewangan pasukan, takde perancangan jangka masa panjang, tak pandai cari sumber kewangan.

bayangkanlah musim lepas duduk zon penyingkiran musim ni target nak julang liga.
tak ke syok sendiri tu?

lepastu bila pemain tak perform tamatkan kontrak macam tu je.
ingat ni liga amatur agaknya.

itu belum cerita penswastaan sekadar atas kertas tapi masih mengharap dana dari kerajaan negeri.
Ok bro jgn risau esok aku cadangkan nama ang jd pengurus pasukan club, pilih ja mn pun hahahaha
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,537
Reaction score
2,860
Points
206
Ok bro jgn risau esok aku cadangkan nama ang jd pengurus pasukan club, pilih ja mn pun hahahaha

paling kelakar FELDA united la.
buat stadium lawa-lawa tengah jengka, tapi team dah melingkup.

sudahnya jadilah tempat buat sukaneka daerah dekat situ.
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,828
Reaction score
1,887
Points
201
paling kelakar FELDA united la.
buat stadium lawa-lawa tengah jengka, tapi team dah melingkup.

sudahnya jadilah tempat buat sukaneka daerah dekat situ.
Liga Malaysia nie glamour ja lebih.....mls nk ckp la....
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
303,947
Reaction score
13,544
Points
2,376
Khalid Ali Gesa Mohamadou Sumareh Memohon Maaf
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
155,245
Reaction score
21,268
Points
1,671
masyuk betol gaji sampai tertunggak 4.9juta
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register