Sukan Olimpik Tokyo 2020 | 23 Julai ~ 8 Ogos 2021

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,225
Reaction score
214
Points
38
Takde sasaran tanpa tekanan - Bahasa melayu nya takkan CINCAI2 jek laa dekat tokyo nanti... :D

Takkan laa jijoe dapat bronze je.... basikal setengah juta sampai rumah bungalow corner lot putrajaya....betul tak?

Takkan laa mixed double malaysia kandas first round sebab demam panas kan...

Takkan laa pandalela pegi melancong jek terjun dekat osaka nanti....

Dan takkan laa nak malukan chef de mission...dan xkan laa nak cipta sejarah chef de mission merangkap atlet simpanan sukan tangan tue.... :ROFLMAO:

OLIMPIK TOKYO | Tidak Wajar Bincang Sasaran

Kementerian Belia Dan Sukan berpendapat tidak wajar menekan atlet dengan memulakan perbincangan bagi menentukan sasaran pingat untuk Sukan Olimpik Tokyo.

 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,122
Reaction score
11,491
Points
2,376
RTT | Nuraisyah, Juni Karimah Tetap Utamakan Program Persiapan

Dua pelayar muda Nuraisyah Jamil dan Juni Karimah Noor Jamali mahu memberi tumpuan kepada program yang diatur terlebih dahulu dan enggan terburu-buru memikirkan soal status sebenar Sukan Olimpik tahun depan.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,122
Reaction score
11,491
Points
2,376
klu tangkap muat je. baik kurangkan pasukan yg bertanding... tak ya beria sangat waktu2 gini
Betul dah tu
Latihan pun kurang
Takut tak berbaloi
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,225
Reaction score
214
Points
38
InshaALLAH kilauan emas pertama dari bumi tokyo...

Menang emas sebab tak ramai pasukan bertanding? Ini emas olimpik bukan emas dari lari berganti-ganti 4x400 majlis sukan sekolah malaysia... :D

Prospek emas? Badminton dan Basikal...Diving dan archery boleh buat tambah2 pingat @ upset sebab ramai pasukan tak bertanding... :p
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,122
Reaction score
11,491
Points
2,376
TERJUN | "Dah Lama Tak Masuk Air" - Tze Liang

Misi melayakkan diri ke Sukan Olimpik Tokyo dilihat kembali di landasan yang tepat buat skuad terjun negara yang kembali menjalani latihan susulan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan sejak 18 Mac lalu.

 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,225
Reaction score
214
Points
38
Ini sukan mmg stim aje tgk...

Lain mcm pusing2 nya...dalam air pancut sket terus markah melambung...

Air pancut mcm air terjun sket jer markah amsyar... :ROFLMAO:

Takkan hanya layak jek...kurang2 bronze medal laa lela ngan L.Mun yee @ Siti khadijah bt abdullah ( satu hari nanti ) :D

TERJUN | "Dah Lama Tak Masuk Air" - Tze Liang

Misi melayakkan diri ke Sukan Olimpik Tokyo dilihat kembali di landasan yang tepat buat skuad terjun negara yang kembali menjalani latihan susulan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan sejak 18 Mac lalu.

 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,225
Reaction score
214
Points
38
Belanja berjuta olimpik ini...jangan nanti sekarang cakap berjalan dengan lancar..abis olimpik tokyo gold medal tak dapat lagi - headline COVID-19 antara punca utama kegagalan atlet malaysia @ cuaca sejuk melampau di tokyo menjejaskan prestasi atlet negara @ Sangkut doping ( jgn laa bos)..... :D

P/s : Sian abu bakar atan nak ulas depan kamera...mujur depan kamera...kalo depan fans tak tau jujur yg mcm mana mujur nk ckp lagi... :LOL:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register