BTC USD 35,942.8 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sukan Asia XVI: Skuad bola sepak tewas 1-3

mr_xhizors

Active Member
Joined
Aug 3, 2010
Messages
2,407
Reaction score
16
Points
30
GUANGZHOU 15 Nov. - Pasukan bola sepak bawah 23 tahun negara menamatkan kempen Sukan Asia di pusingan kedua selepas kalah 1-3 kepada Iran, sebentar tadi.

Gol tunggal Malaysia dijaringkan oleh Norshahrul Idlan Talaha pada minit ke-85. - Utusan
 
Sponsored Post

anip.excel

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
2,922
Reaction score
12
Points
25
Tahniah kepada pasukan Malaysia
Yang penting dapat jugak masuk gol sebijik :D
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
ok la tu tak teruk sangat memang bagus FAM tak benarkan pemain import kat liga Malaysia rupanya, player muda ada peluang bermain tapi yg tak bestnya liga M jadi tak best takde pemain import tapi elok kekalkan pemain tempatan je pingat emas sukan sea dah dapat slow2 naikla nanti ranking Malaysia
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
tahniah dh..kta kalah pun dgn iran..bukan calang2 pasukan
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
14,025
Reaction score
33
Points
120
tgk game td ok jee,walaupon kena 3 bijik, banyak silap defend, masih cam x bape confident nak main,perlu lebih banyak pendedahan,ape ape pong mat yo terbaik,heheh
 

Langit

Junior Member
Joined
Jun 15, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Tahniah kpd pemain Malaysia..
Kerana terus menerus berjuang hingga ke saat akhir...
Dan terima kasih kpd penjaga gol dan Muslim kerana sangat alert dan tangkas mempertahankan pintu gol

Korang mmg best la! Suka sgt2!!!
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,443
Reaction score
2,128
Points
206
tahniah
bleh score sebijik pun ok
dgn player ramai xde
 

iqbalrafei

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,221
Reaction score
42
Points
30
aq dh mule rase bangge ngn bola sepak kite......:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register