[Suggestkan] software accounting

CG Sponsors




metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
Salam

nak tanye software accounting mane best simple dan userfriendly nak gune.. aku rase macam UBS , or Mr Accounting tapi tak dpt lagi link nak download

ade sape2 ade link tak?

or suggest kan mane yang menarik utk di cuba. yang gune Excel ke?

segala kerjasama dan memberi pendpt di advance kan Terima Kasih.
 
Sponsored Post

power11

Freshie
Joined
Jan 25, 2009
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
huhu takde org respon :-?
aku pun tengah cari jugak. ada test pakai MYOB trial dload kat web dia.. oklah jugak
 

redship

Active Member
Joined
Sep 10, 2010
Messages
1,111
Reaction score
24
Points
25
Tolong kengkawan saya pun sekarang mencari software accounting?.
kalau boleh yg senang guna & kalau ada bahaya melayu lagi bagus.

terima kasih
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
cuba try MYoB....aku ade software nie...familiar la ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register