Suggestion Manga2 best yg korg penah bace...

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

MachineEmperor

Active Member
Joined
Mar 16, 2012
Messages
1,752
Reaction score
16
Points
25
Salam semua,

Aku sebenar nye tgh nak cari manga2 best utk di muatkan dlm phone aku.sbb bosan sgt duk dlm KTM ari2..selain dari naruto, one piece, fairy tail, bleach, hunter x hunter, rave, kuroko no basket,cage of eden, dragon ball, dragon quest, slam dunk, eye shield 21, prince of tennis, air gear, hitman reborn, MX0 ,detective conan n blue dragon raldo ape lagi komik yg best?...kalau boleh komik tu jenis yg horror atau adventure atau psycho atau fighting...hentai ngn jiwang aku xlayan.....tq ye cgrian...
 
Sponsored Post

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
Tengok the breaker...+ sambungan breaker new wave.
Terbaik.
Veritas pn best tp xder smbungan..

Dua2 manghwa.. korea..
 

mnazrinm

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2011
Messages
248
Reaction score
1
Points
20
kalau iphone, boleh muat turun quran lite. free jer
 

amarkun

Freshie
Joined
Apr 20, 2013
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
cuba try yg ni:

1. Onepunch man (citer superhero kelakar)
2. I am Hero (citer pasal zombie)
3. Man on the Run (pasal boxing. sedap gak)
4. Sangatsu No Lion (pasal chess. best2.)
5. Uchuu Kyodai (pasal astronout)
6. The Ravages of Time (pasal 3 Kingdom. komik paling awesome penah aku baca)
 

Supreme

Super Active Member
Joined
May 26, 2012
Messages
5,636
Reaction score
149
Points
73
Cube Try Test
Hajime No Ippo
 

sakari

Freshie
Joined
Feb 8, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Baca Death Note, bro... tapi kena fokus sebab citernya bukan mudah difahami :)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register