To Sell [sudah jual] ATI Radeon X800GTO & ATI Radeon 9550 AGP 8X

CG Sponsors




Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
[strike]PALIT ATI RADEON X800GTO 256MB DDR3 AGP 8X[/strike] SOLD











Price: SOLD :D

Warranty: 1 minggu.

Dealing method: COD. Pos pun boleh juge, tapi lagi suke COD.

Location of seller: Shah alam.

Contact method: PM sini atau YM.

Item(s) conditions: Masih berfungsi dengan sempurna.
 
Last edited:
Sponsored Post

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
[strike]Gigabyte ATI Radeon 9550 128MB DDR AGP 8X[/strike] SOLD





Price: SOLD

Warranty: 1 minggu.

Dealing method: COD. Pos pun boleh juge, tapi lagi suke COD.

Location of seller: Shah alam.

Contact method: PM sini atau YM.

Item(s) conditions: Masih berfungsi dengan sempurna.
 
Last edited:

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
sume agp..pci-e xdo ko bro..:D:D
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Ati Radeon 9550 dah dijual, tinggal X800GTO jer... Ade forumer loyat.net offer aku RM120, COD selasa ni... kalo ade sesapa nak kasi rege lagi tinggi bleh lagi, sebab aku cakap kat die akan confirm isnin ni...
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
okeh, dua2 GC sudah dijual.. hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register