Santai Sudah Berapa Lama Anda Tidak Melihat ini?

CG Sponsors




kyoz

Active Member
Joined
Aug 24, 2012
Messages
1,908
Reaction score
4
Points
25
korang pnah minum air yg masak guna kayu api...? taste dia lain kan..?aku ingt2 lupa taste dia...lama sngt dah x merasa....haha
 
Sponsored Post

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
Ahakss... Mengimbau kenangan betul la tt, teringat jerit perih aku tolong mak belah kayu getah masa kecik2 dulu ahaaa...
 

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
korang pnah minum air yg masak guna kayu api...? taste dia lain kan..?aku ingt2 lupa taste dia...lama sngt dah x merasa....haha
Balik kg boleh try bro lepas tu kasik update kat cg :D
 

kayroll3

Active+ Member
Joined
Feb 29, 2008
Messages
4,082
Reaction score
3
Points
25
time mengaji dlu penah jugak kena angkut air dan belah kayu api. thn 80 an dlu.. kenangan nih..
 

md_shukry

Fun Poster
Joined
May 17, 2010
Messages
767
Reaction score
3
Points
15
Teringat kampung la plak..sob sob..zaman aku kecik2 ade la ni..
 

Kgdlmwang

Junior Member
Joined
Aug 5, 2014
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
Terbaek la tt
Selalu juga jumpa ulat mcm ulat rumbia kt dalam kayu tu time belah ngan kapak, selalunya kayu getah. Jiran aku keje potong kayu n susun mcm ni le dulu, cukup jer sara anak 5,6 orang.
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
kayu api..la nie org bakar lemang guna kayu getah.tak ade buat gini.boh sebatang2 terus.kekekeke
 

plasticruler

Active Member
Joined
Jul 13, 2011
Messages
1,699
Reaction score
0
Points
20
kat kg dlu hidup ssh.kadang2 nk beli gas pun ssh..so kitorang berusaha cri kayu api untuk memadak n mmg ada buat susun mcm ni..hee..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register