Suami Terbaik

CG Sponsors




erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
Suami Terbaik





Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab eklusif

lagi mewah di pusat bandar, setelah keluar dari gym. Tiba-tiba kedengaran

deringan Handphone di penjuru bilik tersebut. Seorang lelaki menjawap

panggilan itu dan terjadilah perbualan seperti berikut . . "



"Hello?"



"Abang, nie sayang nie,"



"Emmm... "



"Abang masih ada di kelab lagi ke?"



"Iya."



"Sayang sekarang nie berada di shopping complex dua block dari kelab abang

tu. Sayang ada nampak kain sutera terbaru.. Cantik bang, Boleh ke sayang

beli?"



"Berapa harganya?"



"Cuma $1500.00 aje"



"O.K. Belilah kalau memang awak dah suka sangat"



"Ahhh thanks bang dan tadi sebelum datang sini sayang ada singgah di Cycle

& Carriage dan tengok Mercedes model terbaru 2003 . Sayang suka kat satu

model tu. Dan sayang dah bincang dengan jurujualnya dan dia setuju nak bagi

good price . . lagipun elok juga kita tukarkan dengan BMW yang kita beli

tahun lepas tu "



"Berapa harga yang dia bagi?"



"Cuma $280,000 ..."



"O.K tapi pastikan harga tu dah on the road."



"Great! Before we hang up, ada satu perkara lagi..."



"Apa?"



"Abang jangan terkejut pulak, sayang dah semak akaun bank abang dan....

pagi tadi sayang singgah dipejabat ejen hartanah dan sayang dapat tau rumah

yang kita tengok tahun lepas tu... sekarang nie untuk dijual. Abang ingat

tak? Rumah yang ada swimming pool bentuk love tu, ada taman orkid kat

belakang, berhadapan dengan pantai tu. . cantik kan bang. . "



" Berapa harga yang mereka minta?"



" Cuma $740,000... O.K kan bang, dan sayang tengok dalam akaun kita

boleh cover harga tu. . ."



"Eloklah kalau macam tu, confirm cepat sebelum orang lain beli, tapi cuba

dapatkan harga $700,000. OK?"



"OK, abang sayang, terima kasih bang, kita jumpa malam nanti ye!! I Love

You !!!"



"Bye... I Love you too..."



Lelaki itu berhenti bercakap, menutup flap handphone . . sambil mengangkat

tangan yang memegang handphone tu dan bertanya pada yang ada dalam bilik

tersebut :







"ADA SESIAPA TAHU KE HANDPHONE NIE SIAPA PUNYA? "
 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
:eek: :eek: :eek: :eek: :)) :)) :))
mamposss... ekekeke bunuh diri ler pasnie..
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
:eek: :eek: :eek:
balik kena blasah pompuantuh
 

chokey84

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2007
Messages
996
Reaction score
0
Points
10
wakakak!!~ mamat 2 pon sengal.. die la tanggong sume 2..
menangis dowh kalo kne cam2.. nak2 kalo sume bini die
da kompom..
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
tuan punye hengpong tu ialah erDrAg00n
 

rissa

Super Active Member
Joined
May 5, 2007
Messages
7,123
Reaction score
54
Points
75
joke of the day ar... tq tq :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register