BTC USD 23,554.5 Gold USD 1,915.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Suami mengamuk, isteri gagal melamar wanita idamannya ...gile punye laki

linda the Octoberist

Fun Poster
Messages
719
Joined
Apr 17, 2008
Messages
719
Reaction score
15
Points
15
KUANTAN - Tidak dapat berkahwin lagi, isteri jadi mangsa.

Inilah yang berlaku apabila seorang pengawal keselamatan mengugut untuk membunuh isterinya itu kerana dia tidak melamar wanita yang ingin dinikahinya suaminya.

Kejadian itu dilaporkan berlaku di Pancing dekat sini semalam.

Lebih malang kepada lelaki tersebut, wanita yang hendak dilamar itu telah pun bersuami.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri Pahang, Supritendan Mohd. Haris Daud berkata, lelaki tersebut yang juga anggota Rela yang berumur 57 dipercayai marah apabila isterinya yang berumur 60 tahun yang pergi ke rumah nenek wanita berkenaan petang semalam untuk merisik, tidak menyampaikan hasrat suaminya itu.

Ketika pulang ke rumah, suaminya yang mengesyaki dia tidak memaklumkan hasratnya kepada pihak wanita berkenaan, bertindak mengacukan parang ke leher isterinya sambil mengugut untuk menyembelih mangsa dan mahu menembak isterinya dengan senapang patah.

"Mangsa yang ketakutan nekad melarikan diri ke rumah anaknya yang terletak berhampiran sebelum ke Balai Polis untuk membuat laporan," katanya kepada pemberita di sini semalam.

Berikutan itu, polis menahan suami wanita berkenaan dan disiasat mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan kerana melakukan ugutan jenayah, kata Mohd. Haris.
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register