Viral Suami menari untuk isteri tiap kali pulang kerja

CG Sponsors




jaws_am

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
May 29, 2008
Messages
12,072
Reaction score
2,634
Points
201
xleh tunjuk kebahgiaan suami isteri kpd orang ramai..
Benda ni ramai x faham..
xleh tunjuk depan mak ayah.. depan keluarga.. depan kawan².. depan jiran.. xleh tunjuk dlm media social..
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
xleh tunjuk kebahgiaan suami isteri kpd orang ramai..
Benda ni ramai x faham..
xleh tunjuk depan mak ayah.. depan keluarga.. depan kawan².. depan jiran.. xleh tunjuk dlm media social..
Pasangan tu je yang faham
Sebab tu untuk simpanan sendiri je sepatutnya
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,009
Reaction score
742
Points
121
niat nak tunjuk kat media social apa ya.


kalau benda2 yg seni conoth lukisan ke, grafik ke, main gitar ke, nyanyian power ke, share cara buat duit ke, share cara buat kolam ikan ke, aku x kisah sgt nak tunjuk pun. sebab itu buat org appreciate benda tu.

kalau benda mcm ni gedik2 ala tiktok, aku x nampak kat mana netizen berakal boleh appreciate benda tu.
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,331
Reaction score
372
Points
51
bukan Takut Bini bro.... cuma Takut Bini Tak Hepi ...


betul tak CMM
Bukan...
Bak kato ustaz shamsul debat..
Bukan takut bini.. Tapi bini menakutkan...

Hahahhahaha....
Lari2..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,069
Reaction score
12,214
Points
2,376
takyah nak viral.. bini dia ni pun...
Moga org lain tak viral kan menda2 berkaitan pasangan masing²
Simpan je la utk sendiri tengok
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,727
Reaction score
634
Points
116
Bukan...
Bak kato ustaz shamsul debat..
Bukan takut bini.. Tapi bini menakutkan...

Hahahhahaha....
Lari2..
insyaAllah..
CMM akan menjadi isteri yg solehah dan bijaksana serta berjiwa murni lagi lembut tuturkata.. disegani segenap lapisan masyarakat tak kira kawan mahupun lawan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register