Viral Suami menari untuk isteri tiap kali pulang kerja

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,487
Reaction score
2,008
Points
201
Suami menari untuk isteri tiap kali pulang kerja

918892.jpg

Video Haissazc menari setiap kali pulang dari bekerja tular di laman sosial.
KUALA LUMPUR - Biasanya, apabila pulang ke rumah selepas penat seharian bekerja, melihat wajah insan tersayang menunggu kepulangan pasti akan membuatkan kita tersenyum.

Begitulah yang dialami oleh seorang lelaki bernama Haissazc Hisham, 25, apabila setiap kali pulang, beliau akan menari untuk menceriakan isterinya di rumah.
"Saya tidak ingat berapa kali saya menari tetapi setiap hari pulang ke rumah, buka sahaja pintu, saya terus mulakan langkah untuk menari.
"Saya menari sekadar suka-suka sahaja tetapi ia tetap menghiburkan dan bahagiakan isteri saya yang menunggu kepulangan," katanya kepada Sinar Harian hari ini
Haissazc yang bekerja sendiri dan hampir lima bulan mendirikan rumah tangga, tidak menyangka video dimuat naik di aplikasi TikTok isterinya bernama @nuruldamiasofian menarik perhatian orang ramai.

"Saya memang tak duga, sangat tak sangka video ini boleh tular.
"Saya pun tak sangka isteri buat kompilasi video setiap kali saya balik rumah," katanya.
Dalam masa sama beliau memberitahu, segala bebanan di tempat bekerja sebaiknya tidak dibawa ke rumah.
"Saya boleh beritahu kalau hal kerja, biarkan berada di tempat kerja.
"Jangan bawa balik rumah. Bahagiakan pasangan setelah kita pergi kerja berjam lamanya," katanya.

Sebelum itu, Haissazc memohon maaf di Twitternya sekiranya tarian itu agak melampau.
"Maaf kalau nampak melampau sikit tariannya. 'I just want to make my wife happy' tiap kali saya balik dari kerja," ciapnya yang tular di laman sosial.
Sehingga kini, video berdurasi satu minit itu telah ditonton 81,900 tontonan sejak dimuat naik di Twitter pada Ahad.
Video itu juga menerima lebih 30,000 tanda suka dan lebih 14,700 ciapan daripada netizen.
Rata-rata mereka terhibur dengan sikap bersahaja si suami untuk menggembirakan isteri hanya dikenali Nurul Damia.
Kata netizen dikenali Aqilah, "Dia punya gembira macam tiada masalah."
Dalam pada itu, ada juga netizen berkongsi kisah suaminya juga gemar menari dan menggembirakannya seperti mana Haissazc.

"Suami saya pun sama macam ni juga setiap kali dia beli barang mesti keluar kedai akan joget-joget buat saya gembira. Tengok kamu nampak macam kembar sikit sebab suami pun pakai cermin mata dan suka joget juga," ciap @lawanistore.
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,176
Reaction score
2,607
Points
206
baiklah.
terima kasih.
 

cropok

Active Member
Joined
Mar 30, 2018
Messages
1,804
Reaction score
471
Points
51
hg jgn dok buat benchmark tinggi mcm ni tiap2 hari...nnt ada masa yg dh mls buat bini hg akan pikir hg dh x syg dia la,hg ada pompuan lain la,hg dh berubah la...nnt dia ungkit blk ooo..nnt dia nk hg up level lg..mampoih..haha..
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
686
Reaction score
200
Points
23
hg jgn dok buat benchmark tinggi mcm ni tiap2 hari...nnt ada masa yg dh mls buat bini hg akan pikir hg dh x syg dia la,hg ada pompuan lain la,hg dh berubah la...nnt dia ungkit blk ooo..nnt dia nk hg up level lg..mampoih..haha..
Jangan duduk atas tudung yang dah di gosok
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,144
Reaction score
12,104
Points
1,906
setiap hari dia balik kerja ke, wow :D
larat eh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register