BTC USD 22,953.8 Gold USD 1,928.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Suami cuak isteri menggigil kepuasan,bernafas kuat

alonso

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
62,527
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,527
Reaction score
426
Points
531
SOALAN

SAYA baru berkahwin tiga bulan lalu. Selepas dua bulan pertama hubungan kelamin, baru saya mendapat kepuasan dan kami sangat bahagia.


Cuma masalah saya, pada satu ketika hubungan kelamin iaitu dalam keadaan ejakulasi, isteri saya mengeluarkan sejenis air warna putih (bukan air kencing). Pada ketika itu isteri saya tercungap-cungap dan menggigil dan bernafas kuat.:))

Adakah keadaan ini boleh membawa kepada maut. Jika boleh menjejaskan kesihatannya, bagaimana pula cara untuk mengelakkannya?

ZAL
Ipoh, Perak


JAWAPAN

Alhamdulillah, anda dan pasangan mendapat kebahagiaan dalam hubungan seksual yang anda berdua lakukan. Isteri anda sebenarnya berasa sungguh selesa dan mudah mengecapi kepuasan dengan sentuhan intim yang anda beri.

Daripada keterangan yang anda berikan, jelas isteri anda mencapai ejakulasi perempuan dengan pengeluaran air warna putih jernih seakan-akan kencing (tapi bukan kencing).

Ketika adegan itu berlaku dia menunjukkan tindak balas badan yang luar biasa untuk anda.

Itulah tindak balas klimaks yang dia kecapi ketika mencapai ejakulasi perempuan. Anda jangan takut atau bimbang dan sepatutnya bersyukur kerana dapat memberi kepuasan yang sangat hebat kepada pasangan anda.

Nikmat yang isteri anda kecapi berlaku secara kebetulan dan bukan perkara yang lazim berlaku. Tidak semua wanita dapat menghayati ejakulasi perempuan.

Isteri anda dapat anugerah dan mukjizat itu daripada Tuhan. Jadi tidak perlu fobia kerana klimaks perempuan itu petanda kehebatan anda memberi layanan yang cukup sehingga dia mencapai tahap kepuasan yang penuh.


gila la,bini dia squirt:eek:kene belajar ni:eek:
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register