To Sell Styloreng T-shirt Thai Trend Terkini

CG Sponsors




up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
Kini kami telah menambah koleksi terbaru dalam siri T-shirt Thai kami.

Merupakan trend terkini dengan harga yang lebih menarik.


Anda tidak lagi perlu keluar mencari koleksi t-shirt kegemaran anda.

Sekiranya ingin membuat pembelian boleh hubungi terus. Sila jangan tanya corak lain . Kami akan upload corak lain sekiranya ada. Thanks

Harga
3 Quarter(Lengan 3 1/4) = RM38/sehelai

Kos Penghantaran
Semenanjung Malaysia: RM5
Sabah/Sarawak: RM15

(LIMITED EDITION)

Material: 100% Cotton
Free Size


Material bercorak stretchable crumpled menjadikan fesyen anda mengikut trend masa kini.

Terdapat koleksi Bob Marley, Nirvana, Jet, The Beatles.

Lengan 3 1/4 .

Thai Manufactured.

 
Last edited:
Sponsored Post

renxu

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
6,634
Reaction score
213
Points
73
org tough smart pakai..org kurus pakai da mcm awwww nti...hehe
 

apiz

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
4,382
Reaction score
29
Points
30
3 Quoter = RM38 BERMAKSUD APE BRO??

arctic monkey ade x? ..ade nak sambar =D
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
3 Quoter = RM38 BERMAKSUD APE BRO??

arctic monkey ade x? ..ade nak sambar =D
3 quarter tu lengan 3 suku. Corak lain takde. seperti yg dinyatakan corak seperti iklan jer ada. kalau corak lain ada dah lama upload dah. corak yg ada pun dah menarik
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
3 Quoter = RM38 BERMAKSUD APE BRO??

arctic monkey ade x? ..ade nak sambar =D
3quarter tu bukan jenis 3/4 sleeve...

ok gak ni.. brand new ke ni bro?
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
3quarter tu bukan jenis 3/4 sleeve...

ok gak ni.. brand new ke ni bro?
Thanks sebab tlg explain. Ha ah mmg brand new. Berminat ker? Corak latest ni .:)
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
Dah tanya diam plak..hahaha
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
Setiap satu design ada sehelai buat masa ni. Kalau nak grab cepat
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
Setiap satu design ada sehelai buat masa ni. Kalau nak grab cepat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register