Streamyx Slow, Korg Rasa Tak?

CG Sponsors




ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Salam semua warga CG,

korg tak rasa ke speed internet streamyx ni makin slow? Nak buka website pon lambat. Aku dgr kabel TM ada probs kat euro tu, 31 Dis ni baru ok... Ntah la... :-?
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
melampo la tue kal0 31dec br elok..
..
tnggu wimax jgk la pas nie..
 

aniey

Active Member
Joined
Sep 20, 2006
Messages
1,065
Reaction score
187
Points
33
yup.. kelajuan menurun 30-50%
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Aku rasa dekat 2 minggu dah ni lembab tahap cipanziiiiii... ~X( ~X(
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Salam semua warga CG,

korg tak rasa ke speed internet streamyx ni makin slow? Nak buka website pon lambat. Aku dgr kabel TM ada probs kat euro tu, 31 Dis ni baru ok... Ntah la... :-?
yup aku pun rasa gila slow...adehh...slalu ok la jugak..neh dah 2-3 hari dah slow....#:-S
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
aku nk surf web tempatan pon slow, apatah lagi luar negara lagilah berlipat-ganda keslowan dia....adehhhh.... nk wat keje pon seksa....
 

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,576
Reaction score
101
Points
43
Salam semua warga CG,

korg tak rasa ke speed internet streamyx ni makin slow? Nak buka website pon lambat. Aku dgr kabel TM ada probs kat euro tu, 31 Dis ni baru ok... Ntah la... :-?
International link ada problem. Cable dasar laut (EURO-ASIA) ada rosak. Repair sampai 31 Dec.
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
macamne leh rosak nie.......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register