Streamyx mobility : ada yg dah pakai?

CG Sponsors




msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Ada sesape yg dah pakai streamyx mobility ni x? ok ke line? Sebulan RM10 je..
Ada sesape nak komen?
:)cgrock
 
Sponsored Post

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
den pun tak paham streamyx mobility ni :-?:-?
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
aku pun nak tau juga....nak tunggu WIMAX kat tempat aku bila nak mai pun tak tau...
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Kalau x silap fee tur utk kita access hotspot streamyx....
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
haa ..
poyo je streamyx ni ...
tunggu wimax je ...
takyah ++ rm10 ni ...
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
haa ..
poyo je streamyx ni ...
tunggu wimax je ...
takyah ++ rm10 ni ...
1)pendapat aku....byk kedai2 makan skrg ni dh provide pree wi5.....
2) Wimax p1 menarik ( pm ler aku he he eh hehe )
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
aku try call streamyx.. dia cakap kalau kita dah ada akaun streamyx combo boleh apply mobility ni. guna id & login yg sama utk streamyx yg kat rumah.. boleh access kat luar dgn login yg sama. x payah modem just install dia punya software je. tapi kawasan yg nak acess tu mesti ada line streamyx mobility la.,

p.s : wimax tu apa?
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Klu aku connect kat rumah org lain tapi guna password & ID aku sendiri boleh tak.. Aku nyer akaun biase takde bende2 mobility nih..
 

Robotix

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
aku rasa macam rugi jer langgan stimix mobility ni. nak access kat luar kena ada zone tertentu. Org kata hotspot macam kat pizza. sama jer macam pakai wi5 yang depa kasik pree kat kebanyakkan kedai makan, kfc, petronas...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register