To Sell STREAMYX - Jimat RM75 sehingga 31Disember SAHAJA

CG Sponsors




luhur81

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua Geng GC,

Berita baik buat semua yg nak pasang Streamyx.

Mulai 15 November 2008 sehingga 31 Disember 2008, sesiapa yg mendaftar Streamyx Combo akan dikecualikan dari membayar caj pengaktifan sebanyak RM75.

So, bayaran yg terlibat utk pasang Streamyx adalah spt berikut :

BAYARAN HOMELINE

1) RM 30(wiring) kpd kontraktor TM selepas pasang tepon kat rumah

Bil pertama :
i) Deposit (RM 75)
ii)Installation (RM 50)
iii) Duti Setem (RM10)



BAYARAN STREAMYX
sebelum promosi, bayaran bil pertama Streamyx adalah seperti berikut :

i) Activation Fee (RM75)
ii) Caj bulanan x 2 (Caj bulanan + Depoosit sebulan)
iii) Duti setem (RM10)


so, utk promosi ni bayaran i) dikecualikan tetapi still kena bayar caj ii) dan iii) di atas



Sesiapa yg berminat mendaftar Streamyx, boleh hubungi saya sama ada melalui email [email protected] atau telefon 012-6174877 (Hafiz)

Anda hanya perlu email scan IC depan belakang serta bil air dan elektrik rumah sahaja. Semua pendaftaran saya akan lakukan secara PERCUMA tanpa bayaran.

Selain pendaftaran Streamyx saya juga memberi perkhidmatan percuma untuk pendaftaran Celcom Broadband :)cgrock

Terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Tuan tanah bleh citer Celcom Broadband punya pakej tak?
Satu lagi kalau bleh explain dgn Streamyx mobile yg baru tu
Thanks in advance :D
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku nak tp tu arr kontrak 2 taun tu
 

luhur81

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Tuan tanah bleh citer Celcom Broadband punya pakej tak?
Satu lagi kalau bleh explain dgn Streamyx mobile yg baru tu
Thanks in advance :D
Celcom Broadband utk Personal ada 2 pakej :

1) Pakej 384 kbps - RM68 Sebulan
2) Pakej 3.6 Mbps - RM98 Sebulan

* Pakej tak termasuk wireless modem. Kena beli sendiri. Kalu guna hp 3G sebagai modem pun boleh..

Utk daftar, just email scan IC depan belakang sahaja.


Streamyx Goes Mobile tu, just tambah RM10 bulanan anda boleh akses internet di lebih 1000 lokasi Streamyx Hotspot..
Sesuai utk korang yg selalu lepak kat luar, bertenet sambil makan minum kat luar.. tapi kena tengok gak lokasi tu ada HotSpot ker tak..
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
citt...masa aku apply xder la plak tawaran mcm nih :p
 

liver_bird

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
4,874
Reaction score
4
Points
25
Streamyx Goes Mobile tu, just tambah RM10 bulanan anda boleh akses internet di lebih 1000 lokasi Streamyx Hotspot..

mcm mane nak tau coverage 1000 lokasi tu di mana? ade peta @ senarai2 lokasi nye seluruh malaysia??
 

hasz

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2008
Messages
243
Reaction score
1
Points
15
hMm..
maknenye klu nk psg streamyx xyh byq pape ker?
ke cmne?
klu yg xde direct line ni cmne lk?

xplen sket tuan tanah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register