BTC USD 23,773.9 Gold USD 1,955.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell STREAMYX - Jimat RM75 sehingga 31Disember SAHAJA

luhur81

Fun Poster
Messages
257
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua Geng GC,

Berita baik buat semua yg nak pasang Streamyx.

Mulai 15 November 2008 sehingga 31 Disember 2008, sesiapa yg mendaftar Streamyx Combo akan dikecualikan dari membayar caj pengaktifan sebanyak RM75.

So, bayaran yg terlibat utk pasang Streamyx adalah spt berikut :

BAYARAN HOMELINE

1) RM 30(wiring) kpd kontraktor TM selepas pasang tepon kat rumah

Bil pertama :
i) Deposit (RM 75)
ii)Installation (RM 50)
iii) Duti Setem (RM10)



BAYARAN STREAMYX
sebelum promosi, bayaran bil pertama Streamyx adalah seperti berikut :

i) Activation Fee (RM75)
ii) Caj bulanan x 2 (Caj bulanan + Depoosit sebulan)
iii) Duti setem (RM10)


so, utk promosi ni bayaran i) dikecualikan tetapi still kena bayar caj ii) dan iii) di atas



Sesiapa yg berminat mendaftar Streamyx, boleh hubungi saya sama ada melalui email [email protected] atau telefon 012-6174877 (Hafiz)

Anda hanya perlu email scan IC depan belakang serta bil air dan elektrik rumah sahaja. Semua pendaftaran saya akan lakukan secara PERCUMA tanpa bayaran.

Selain pendaftaran Streamyx saya juga memberi perkhidmatan percuma untuk pendaftaran Celcom Broadband :)cgrock

Terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

luhur81

Fun Poster
Messages
257
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Tuan tanah bleh citer Celcom Broadband punya pakej tak?
Satu lagi kalau bleh explain dgn Streamyx mobile yg baru tu
Thanks in advance :D

Celcom Broadband utk Personal ada 2 pakej :

1) Pakej 384 kbps - RM68 Sebulan
2) Pakej 3.6 Mbps - RM98 Sebulan

* Pakej tak termasuk wireless modem. Kena beli sendiri. Kalu guna hp 3G sebagai modem pun boleh..

Utk daftar, just email scan IC depan belakang sahaja.


Streamyx Goes Mobile tu, just tambah RM10 bulanan anda boleh akses internet di lebih 1000 lokasi Streamyx Hotspot..
Sesuai utk korang yg selalu lepak kat luar, bertenet sambil makan minum kat luar.. tapi kena tengok gak lokasi tu ada HotSpot ker tak..
 

luhur81

Fun Poster
Messages
257
Joined
Jul 21, 2008
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register