BTC USD 49,372.6 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Storm Rider 2008: Clash of The Evils

Sponsored Post

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
wah.... pedang setiawan the movie :D:D:D
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Animasi ka? aku ingt sambungan storm rider yg depa dok buat dulu td..
 

syah99

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
6,069
Reaction score
63
Points
70
ow ni katun punya ke.

aku ingat The Storm Rider 2. sequel dari The Storm Rider yg tahun 1998 dulu.

Storm-riders-2-movie3.jpg
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
ow ni katun punya ke.

aku ingat The Storm Rider 2. sequel dari The Storm Rider yg tahun 1998 dulu.

Storm-riders-2-movie3.jpg

Yg nie aku dgr cam cancel...ntah ler,sebab ada problem agreement apa ntah ngan Ma Wan Seng (betul ke aku eja neh:))).
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
ini macam sudah bagus...teringat zaman remaja dulu-dulu layan pedang setiawan...owh syahdunya ~
 

syah99

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
6,069
Reaction score
63
Points
70
Yg nie aku dgr cam cancel...ntah ler,sebab ada problem agreement apa ntah ngan Ma Wan Seng (betul ke aku eja neh:))).

aku rasa jadi. tahun 2009 nnt keluar.
cuma dia kena tukar tajuk dari The Storm Rider jd Storm Warriors sebab ada problem copyright.

stormriders.jpg
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
Weekend ari tu tgk preview dia masa tgk cite J.Bond....emmm ok laaa kot tapi....kalau Mamat Jepon buat movie aku rasa lagi best kot.

Nampak sgt animasi ala2 China nye..rasanye Mamat China buat neh...layan je laaaa:))
 

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
aku rasa jadi. tahun 2009 nnt keluar.
cuma dia kena tukar tajuk dari The Storm Rider jd Storm Warriors sebab ada problem copyright.

emmm btol..btol,..next year ada kuar..emmm Fung Wan 2.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register