Stop smoking?

CG Sponsors




Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Loya pulak tekak aku ni.....
 

walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
Ewwwww jadi hitam air tu!!!
Sudah pasti jantung org yg merokok jadi hitam.
Ok aku nak share citer kat korang sume,aku ni bukan perokok tapi i try (empirical work la, kira eksperimen skit, saya sbg mahasiswa ingin tahu apa ada pada roko tu) jadi i try. Skali time saya hirup asap rokok tu, i was like omg pahit semacam rasa lidah, bau asapnya yuk!! pening kepala saya dibuatnya. Jadi saya tertanya2, bagaimana orang merokok bertahun2 tu tahan rasa n bau asap rokok???hmmm heran kan
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Ewwwww jadi hitam air tu!!!
Sudah pasti jantung org yg merokok jadi hitam.
Ok aku nak share citer kat korang sume,aku ni bukan perokok tapi i try (empirical work la, kira eksperimen skit, saya sbg mahasiswa ingin tahu apa ada pada roko tu) jadi i try. Skali time saya hirup asap rokok tu, i was like omg pahit semacam rasa lidah, bau asapnya yuk!! pening kepala saya dibuatnya. Jadi saya tertanya2, bagaimana orang merokok bertahun2 tu tahan rasa n bau asap rokok???hmmm heran kan
Sebab ko 1st time.... try makan budu 1st time... apa ko rasa?
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
Ewwwww jadi hitam air tu!!!
Sudah pasti jantung org yg merokok jadi hitam.
Ok aku nak share citer kat korang sume,aku ni bukan perokok tapi i try (empirical work la, kira eksperimen skit, saya sbg mahasiswa ingin tahu apa ada pada roko tu) jadi i try. Skali time saya hirup asap rokok tu, i was like omg pahit semacam rasa lidah, bau asapnya yuk!! pening kepala saya dibuatnya. Jadi saya tertanya2, bagaimana orang merokok bertahun2 tu tahan rasa n bau asap rokok???hmmm heran kan
itu ler rasa TAR, NIKOTIN... :D bkn Tar jalan tau... :)paid

the last part video tu seram sket, tp nape nak kena panaskan ek air dia?? conpius, tp yg pasti leh jd nikotin balik bende alah tu, huhuhu
 

LuvHoneY

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,787
Reaction score
39
Points
70
itu ler rasa TAR, NIKOTIN... :D bkn Tar jalan tau... :)paid

the last part video tu seram sket, tp nape nak kena panaskan ek air dia?? conpius, tp yg pasti leh jd nikotin balik bende alah tu, huhuhu
mcm mane la lau tar jalan bubuh kat rokok...:)):)):p
 

walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
itu ler rasa TAR, NIKOTIN... :D bkn Tar jalan tau... :)paid

the last part video tu seram sket, tp nape nak kena panaskan ek air dia?? conpius, tp yg pasti leh jd nikotin balik bende alah tu, huhuhu
air dia tu mcm buat kek sarang(air mendidih plus gula) hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register