To Sell Stock Clearance Brooch/Kerongsang FREE Gift Tudung Bawal + Kain Crepe SP Bayar 2 Kali

CG Sponsors




jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
Salam semua warga CG yang sudi menjenguk ke thread ni.
Aku nak clear stok kerongsang pada sape2 yang berminat nak bisnes kecik2..Nak rolling produk lain pulak:D

30012010110.jpg

30012010111.jpg

30012010112.jpg

Dalam pakej Penghabisan Stok ni ada 10 kotak Brooch.

5 kotak Kod AR 4.5cm x 4.5cm 60pcs (market price RM12-RM15)
5 kotak Kod CH 3.5cm x 3.5cm 125pcs (market price RM8-RM10)
FREE sehelai tudung bawal no 1 (market price RM40-RM50)
FREE sepasang kain crepe -kualiti jakel(market price RM80-RM100)


Harga RM900 termasuk courier Skynet

Berminat sila PM/SMS 012-4268795

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
wah.... ni kena buka satu kedai lg ni..heheheh:)cgrock
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
nak kene letak dalam warehouse nieh...hehehe
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
wah.... ni kena buka satu kedai lg ni..heheheh:)cgrock
hehehe nak clearkan stock jer ni bro..boleh layan order kemeja lepas raya cina:D

bro nak borong ke? boleh layan maeps:D:)paid:)paid
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
untuk semua SP jutaONEfami korang boleh beli pakej penghabisan stok brooch ni dengan 2 kali bayaran:)paid:)paid

bayar 50% jer dulu then aku courier barang untuk korang bisnes..baki byr dalam masa sebulan
so adalah masa nak rolling modal:)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
hehehe nak clearkan stock jer ni bro..boleh layan order kemeja lepas raya cina:D

bro nak borong ke? boleh layan maeps:D:)paid:)paid
bg can org lain borong dulu..... aku pun nk kena clear stok gak ni...
dah penuh brg gerai aku tu....
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
tu dia endingman dok ushar2 dah tu....:)cgrock
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
terima kasih pada yg sudi PM aku ..cuma aku nak jelaskan kat sini aku jual semua tuh dalam pakej..so kena sapu semua..

profit lebih dari 100% dijamin:D
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
anggaran keuntungan korang dari pakej ni:

5 kotak Kod AR 4.5cm x 4.5cm 60pcs (market price RM12-RM15)
katakan jual runcit rm10 sebiji dah dapat RM600

5 kotak Kod CH 3.5cm x 3.5cm 125pcs (market price RM8-RM10)
katakan jual runcit rm8 sebiji dah dapat RM1000

total rm1600 tolak modal rm900 dah untung rm700:D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register