BTC USD 18,713.6 Gold USD 1,625.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

steady global network

hafizan78

Legendary Member
gem
Messages
12,818
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
Apa no AJL syarikat nie?
 
Sponsored Post

shah_azli

Active+ Member
Messages
3,045
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
ermm
sorry to say..
elakkan dr group ni..
aku kenal sgt dgn duke, marquise & member2 dia..
bp ramai org melayu yg merana menanggung hutang..
group ni dah 5-6 thn jln..
market dah tepu.
ramai org2 besar dia berhenti keje semata2 join benatang ni..
so pe pon terjadi diorg terpaksa jlnkan jg..

orang melayu jd hamba mengkayakan cina2 yg ada kt atas tu

sorry..ni hanya pendapat aku..
sbb aku kenal sgn dgn SGN ni..dulu dia join DCHL..opis kalo kt JB kt menara pelangi..kalo sape2 pi sana, mmg kena brainwash smpai terjoin..atlast menyesal..
 

hafizan78

Legendary Member
gem
Messages
12,818
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
ermm
sorry to say..
elakkan dr group ni..
aku kenal sgt dgn duke, marquise & member2 dia..
bp ramai org melayu yg merana menanggung hutang..
group ni dah 5-6 thn jln..
market dah tepu.
ramai org2 besar dia berhenti keje semata2 join benatang ni..
so pe pon terjadi diorg terpaksa jlnkan jg..

orang melayu jd hamba mengkayakan cina2 yg ada kt atas tu

sorry..ni hanya pendapat aku..
sbb aku kenal sgn dgn SGN ni..dulu dia join DCHL..opis kalo kt JB kt menara pelangi..kalo sape2 pi sana, mmg kena brainwash smpai terjoin..atlast menyesal..

Steady Global Network nie dah tak buat Lamp Berger dah, sekarang mereka buat McRen Oceanus Holding Sdn Bhd.
 
Last edited:

ask-what

Fun Poster
Messages
796
Joined
Nov 11, 2007
Messages
796
Reaction score
12
Points
15
ermm
sorry to say..
elakkan dr group ni..
aku kenal sgt dgn duke, marquise & member2 dia..
bp ramai org melayu yg merana menanggung hutang..
group ni dah 5-6 thn jln..
market dah tepu.
ramai org2 besar dia berhenti keje semata2 join benatang ni..
so pe pon terjadi diorg terpaksa jlnkan jg..

orang melayu jd hamba mengkayakan cina2 yg ada kt atas tu

sorry..ni hanya pendapat aku..
sbb aku kenal sgn dgn SGN ni..dulu dia join DCHL..opis kalo kt JB kt menara pelangi..kalo sape2 pi sana, mmg kena brainwash smpai terjoin..atlast menyesal..



ketinggalan zaman..dalam hutan agak nye..
 

edifier83

Fun Poster
Messages
774
Joined
May 3, 2007
Messages
774
Reaction score
5
Points
15
betul ke info nih? korang cakap ni dah ade ke yg join SGN dalam forum ni?
 

evilgoodguy

Active+ Member
Messages
4,306
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
korang,
aku baru diapproach oleh SGN.. frankly aku tak penah dgr la this group(maybe mmg i'm not into MLM). dia jual filter air alkali/asidik +produk kecantikan as usual.. tapi mak ai modal tak agak.. 34K utk express.
perghh..tegujat aku dgr beb(tp muka aku cool as usual hehe).. neway ni companynya produk for Mcren Oceanus Sdn Bhd

ada apa2 ke citer pasal SGN nih..kasi link sket..aku tgk kat ofis siap ada branch byk2 kat satu mesia.aku pegi pun sbb yg ajak tu member wife aku..

MO dia sama gak masa kat lamp berger dulu....so x ada yg ketinggalan yer....
 

evilgoodguy

Active+ Member
Messages
4,306
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
Steady Global Network nie dah tak buat Lamp Berger dah, sekarang mereka buat McRen Oceanus Holding Sdn Bhd.

MO dia still sama .....so hasil dia akan tetap sama.....kepahitan pun tetap sama
 

refas

Freshie
Messages
28
Joined
Aug 11, 2009
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
bisnes macam menarik, tapi aku baca post2 sebelum
kata takde AJL, so, business ni sesuai utk long term ker?

ataupun aku nie termasuk kategori ketinggalan zaman..hehe :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register