BTC USD 18,699.2 Gold USD 1,624.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

steady global network

ijamidayu

Fun Poster
Messages
188
Joined
Apr 10, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Points
10
Aku semalam kena approach dgn mereka.. Aku sendiri yg nak p.. Ajak adik ipaq aku bawak aku..

Nak tau apa dia buat utk part time.. Just nak elak dia dari kena tipu.. Dia dah join RM 2k..

Aku sendiri memula nak join.. Tapi aku membuat sedikit research dulu.. Tgk keadaan.. Then baru aku akan join kalo ia betul2 memberi manfat kepada aku,

Aku akan kumpul modal dulu, takkan wat loan.. Giloz.. RM 33k tue bro... :D
 
Sponsored Post

mirul84

Freshie
Messages
1
Joined
Feb 2, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
steady global network atau mcrenoceanus adalah syarikat mlm yangmempunyai konsep marketing nya tersendiri...

pada mulanya saya pernah joint macam macam jenis MLM yang ada dlm dunia cyber ni hingga ada mat salleh dari US pun pernah direct call ke HP saya... huhuhu sedih dgn pengalaman yang dialami sebelumnni...

hingga putus asa dah nak joint mlm ni

yang ,menariknya SGN @ mcrenoceanus ni kita mula dari modal 2 k dulu then seterusnya cari prospek baru.. peringkat by peringkat leh naik pangkat

saya tak nafikan ada yang kata modal 34k, tu terus ke pangkat yagn advance.. apa guna kita terus ke pangkat yang advance kalau tak der pengalaman. bila orang tanya macma mana marketing plan... blank... tak tau nak jawab apa macam sorang mahasiswa yang baru lepas grad pi keje then yang kellulusan spm tapi dah berpengalaman jauh mintak keje yang sama. macma tu le antara modal yang besar dgn yang kecik ni

yang menyeronokan PV dia leh carry forward ke bulan hadapan untuk kita capai pangkat yang kita impikan dan imcome yang kita idamkan.

kalau orang yang saya tak kenal ajak saya..maybe saya tak nak joint... tapi orang yang ajak saya joint biz ni orang yang saya kenal rapat tapi lama tak jumpa.... jumpa jumpa jer dia dah dpt income almost rm38k direct ke bank dia. mau tak melompat saya nak joint

hmm biar la kita mula dari modal yang kecik dulu... rm 2k jer



kalau ada apa apa pertanyaan hubungi saya email [email protected]

saya sedia membantu
 

nokaki

Active Member
Messages
2,159
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
Aku semalam kena approach dgn mereka.. Aku sendiri yg nak p.. Ajak adik ipaq aku bawak aku..

Nak tau apa dia buat utk part time.. Just nak elak dia dari kena tipu.. Dia dah join RM 2k..

Aku sendiri memula nak join.. Tapi aku membuat sedikit research dulu.. Tgk keadaan.. Then baru aku akan join kalo ia betul2 memberi manfat kepada aku,

Aku akan kumpul modal dulu, takkan wat loan.. Giloz.. RM 33k tue bro... :D

besarnya modal ne
kalo nk yg murah skit
klik siggy yg paling bwh
 

raph

Fun Poster
Messages
641
Joined
Feb 14, 2009
Messages
641
Reaction score
0
Points
10
salam,
penjelasan dari aspek bagaimana yang korang hendak?
lebih baik penjelasan face-to-face, so korang leh lihat+dengar+bau
hehehehe

dari penjelasan kat sini kan lagi confuse.
 

ozi_racing

Fun Poster
Messages
154
Joined
Jun 6, 2008
Messages
154
Reaction score
0
Points
10
mane ade modal sampai banyak tuh... modal dia 2k jer.. sape la yg pandai2 bukak mulut ni
 

junior27

Active Member
Messages
2,030
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
aku baru semalam ada yg approach aku...modal 2K...tp aku cakap bagi aku masa dulu.... benda2 ni kena kaji dulu... kalau ok aku on... :D
 

sismawi

Active Member
Messages
1,218
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,218
Reaction score
2
Points
25
berhati2 di jalan raya

nanti tak beraya pulak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register