BTC USD 16,823.4 Gold USD 1,786.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

steady global network

apom

Freshie
Messages
5
Joined
Sep 21, 2008
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
boleh sesiapa bantu xplain skit pasal network nih..
network ni bleh jana income..banyak la juga#:-S.
 
Sponsored Post

Volume

Fun Poster
Messages
194
Joined
Jul 3, 2008
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
Udah2 la tu bro...steady global network semua cerita lama..dah tutup buku pun...x perlu ingt lagi n x perlu join lg..cerita dia dari A smpi Z semua aku tahu..yg penting lesen AJL die lum dpt lagi..jgn menambahkan masalah kau apom..lebih baik buat x tahu je ngn SGN..Nak amik tahu boleh tp jgn nak lebih2 tahu...:) jeles aku nanti bile aku dgr kau jadi jutawan dlm masa 6 bulan :eek::eek::eek:;)
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
aper website company nii...
takder AJL ker dia....
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
kalo sesape tau psl company ni bleh la kongsi kat cni..

:):):)
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
ader ke sesaper yg tau psl bisnes nii..
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
SGN ooo SGN...
ader ke otai2 sgn kat cni bleh citer psl SGN nii..

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

afahmi

Fun Poster
Messages
127
Joined
Feb 16, 2008
Messages
127
Reaction score
2
Points
15
korang,
aku baru diapproach oleh SGN.. frankly aku tak penah dgr la this group(maybe mmg i'm not into MLM). dia jual filter air alkali/asidik +produk kecantikan as usual.. tapi mak ai modal tak agak.. 34K utk express.
perghh..tegujat aku dgr beb(tp muka aku cool as usual hehe).. neway ni companynya produk for Mcren Oceanus Sdn Bhd

ada apa2 ke citer pasal SGN nih..kasi link sket..aku tgk kat ofis siap ada branch byk2 kat satu mesia.aku pegi pun sbb yg ajak tu member wife aku..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register