BTC USD 54,391.0 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Staff Pendengki Dalam Opis...korang ada alami??

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
Aku nak kata dah lama kerja,tak la jugak...lebih kurang setahun gak ar...

tapi start dari praktikal,sampai aku dah kerja,dalam satu opis tu mesti ada sorang staff yg bermasalah..

suka bawak mulut,tabur fitnah,dengki,depan sembang elok tapi blakang kutuk macam2..

dah 2 company aku kerja..ada jugak orang camni..

kat opis aku skang ni pn ada...staff bawah aku plak tu..!!!!

:(scam:(scam

aku buat pape dia tak puas hati..depan aku punya baik..blakang aku.......

budak yg aku ganti tempat dia ni pn benti sbb dia..

kwn2 aku ckp kakak ni dah lama kerja..tapi ada SPM je..jawatan takat pembantu tadbir..orang lain naik pangkat..

aku plak masuk2 terus dapat jawatan atas dia..dia tak puas hati la kot..

aku dapat rasa dia mengatur strategi nak jatuhkan aku.tak pn bg aku benti...







ape pendapat korang???
 
Last edited:
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
akak tu tengah nak popular kan diri dia tuh..

cuba ko offer dia naik pangkat mesti dia puji ko melambung tinggi sampai tak tercapai akal mu...hwahwahwa...
 

sidang muda

Super Active Member
Messages
6,880
Joined
Jun 30, 2008
Messages
6,880
Reaction score
31
Points
70
Aku dah jumpa banyak orang mcm ni
aku sepak je
 

edagangnetwork

Active Member
Messages
2,097
Joined
Jun 25, 2008
Messages
2,097
Reaction score
15
Points
25
Tu ler namanya politik opis.... ada kat mana2...
 

Gila Komik

Banned
Messages
24,363
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
tempat kje aku ade satu staff ni...malas nak mampus...gaji nak byk je...wat kje byk sikit membebel...suoh bebel kat bos x berani...hampeh
 

tomie

CG Hardcore Club
Messages
73,886
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,269
Points
716
kasi nasihat baik2 :cool:
dia punya nasib dia makan
awak punya nasib awak makan
apa salahnya kita makan sama2...:D :">
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
kasi nasihat baik2 :cool:
dia punya nasib dia makan
awak punya nasib awak makan
apa salahnya kita makan sama2...:D :">

orang camtu susah nak bg nasihat....

dia sentiasa mencari kelemahan orang lain...

mentang2 dah keja lama...

aku tak puas hati tol...nasib kwn2 aku faham aku..

ape yg akak tu dengki kat aku,budak2 citer kat aku..
 

reeez80

Legendary Member
Messages
14,659
Joined
Apr 10, 2007
Messages
14,659
Reaction score
5
Points
115
memang maseh ada orang macam nie sekarang.. lagi2 kalau kat jabatan kerajaan... tapi satu je yang kena ingat, rezeki tu kalau memang tuhan dah kata hak kita, takkan lari ke mana2.. layan aje la.. lama2 bosan gak tu..
 

sidang muda

Super Active Member
Messages
6,880
Joined
Jun 30, 2008
Messages
6,880
Reaction score
31
Points
70

aku nak sepak jugak..

Tapi kesian...



abis kata kat sepolan x kesian
bila kita tanya tak ngaku
buat muka seposen
nak kena ajar
tu yang patut disepak

kat opis aku kalu ada pun selalu staf pompuan
lelaki jarang jumpa, agaknya memang dah sifat pompuan la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register