BTC USD 63,329.1 Gold USD 1,805.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Staff Hospital Kulim pasang kamera di tandas doktor dan nurse. Record Sejak 2019

hiduprakyat

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
5,724
Reaction score
424
Points
91
HOSPITAL KULIM STAFF PPK PASANG CAMERA DI BILIK MANDI DOCTOR & NURSE. RECORDING DARI TAHUN 2019 DI WAD NO 4.
FB_IMG_1631878600651.jpg
FB_IMG_1631878602614.jpg
FB_IMG_1631878604489.jpg
FB_IMG_1631878606309.jpg
FB_IMG_1631878608173.jpg
FB_IMG_1631878610578.jpg
FB_IMG_1631878612481.jpg
FB_IMG_1631878614333.jpg
FB_IMG_1631878616682.jpg
FB_IMG_1631878622051.jpg

Kredit Adavadi kaigaiz
 
#kulim Suspek dakwa meletakkan kamera mini terbabit jam 5 petang pada hari sama.

Pembantu perawatan pasang kamera 'pengintip' di bilik mandi hospital​


1631928922032.png


Kulim: Bunyi benda jatuh didengari seorang jururawat membongkar penemuan kamera mini yang dipasang dalam bilik mandi di sebuah wad di Hospital Kulim, Khamis lalu.

Dalam kejadian jam 6.20 petang, jururawat berusia 30 tahun terbabit yang curiga melihat peralatan elektronik berkenaan menghubungi polis dan laporannya itu membawa kepada penahanan seorang lelaki yang juga pembantu perawatan kesihatan hospital berkenaan.

Ketua Polis Daerah Kulim, Superintendan Sazalee Adam berkata, siasatan mendapati jururawat terbabit yang berada dalam bilik mandi menemukan peralatan elektronik itu dalam kotak tisu yang dilekat di dinding selepas dia membuat pemeriksaan apabila terdengar bunyi benda terjatuh.

"Jururawat itu kemudian menghubungi dan menyerahkan semua barang terbabit kepada polis dan hasil siasatan lanjut seorang lelaki yang juga kakitangan hospital berkenaan berjaya ditahan.




"Suspek yang berusia 35 tahun ditahan jam 7.20 malam hari yang sama di hadapan sebuah wad hopital terbabit," katanya ketika dihubungi, hari ini.


Ketua Polis Daerah Kulim, Superitendan Sazalee Adam. FOTO LUQMAN HAKIM ZUBIR
Ketua Polis Daerah Kulim, Superitendan Sazalee Adam. FOTO LUQMAN HAKIM ZUBIR

Menurutnya, selain kamera mini, polis turut merampas pengecas mudah alih, sebuah telefon bimbit, dua kad sim, memori kad dan kabel daripada suspek.
"Hasil siasatan awal, suspek mengaku yang dia membeli kamera mini berkenaan dalam satu aplikasi platform e-dagang secara dalam talian sejak sebulan lalu.
"Suspek juga mendakwa dia meletakkan kamera mini terbabit jam 5 petang pada hari sama namun kita masih menjalankan siasatan lanjut berhubung kejadian itu," katanya.
Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955.
Foto Ihsan PDRM
Disiarkan pada: September 18, 2021 @ 9:09am


Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,590
Reaction score
15,629
Points
2,376
HOSPITAL KULIM STAFF PPK PASANG CAMERA DI BILIK MANDI DOCTOR & NURSE. RECORDING DARI TAHUN 2019 DI WAD NO 4.
FB_IMG_1631878600651.jpg
FB_IMG_1631878602614.jpg
FB_IMG_1631878604489.jpg
FB_IMG_1631878606309.jpg
FB_IMG_1631878608173.jpg
FB_IMG_1631878610578.jpg
FB_IMG_1631878612481.jpg
FB_IMG_1631878614333.jpg
FB_IMG_1631878616682.jpg
FB_IMG_1631878622051.jpg

Kredit Adavadi kaigaiz

Berat
Buat stok MP4 ke tu
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,827
Reaction score
21,820
Points
1,671
Mmg layan kendiri ni. Sbb xde leak pun
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
92,303
Reaction score
15,060
Points
1,906
jahat dan mmg tak guna
pada muka dah kena tangkap
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register