BTC USD 16,963.5 Gold USD 1,797.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell SSD Hard Disk

stillFX

Super Active Member
gem
Messages
8,301
Joined
Nov 11, 2016
Messages
8,301
Reaction score
1,159
Points
151
Hi Semua,

Saya nak jual satu SSD Hard Disk, jenama SanDisk X400, 256GB

Nak jual dalam RM100. Leh nego lagi. Guna baru 3 Bulan.

COD Kat Shah Alam

Sebab nak jual, dh ada yang baru.

Gambar cam kat bawah.

Kalo berkenan, leh whatsapp 016 229 0275, kita nego sampai jadi.

IMG_20190423_161011.jpg


IMG_20190423_161003.jpg
 
Sponsored Post

balang

Super Active Member
Messages
7,515
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,515
Reaction score
119
Points
83
den pun nak jual gak ni, tak cukup rasanya 256, kena pakai 512 minimum, rasa sebab ni jugak tt beli baru..
 

cre8tive

Legendary Member
gem
Messages
17,158
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
621
Points
161
Ko dah beli yg berapa capacity TT?
Beli kat mana, dpt brapa rege?
 

no trade

Super Active Member
gem
Messages
9,987
Joined
May 16, 2008
Messages
9,987
Reaction score
555
Points
126
Biasanya harga baru 5xxgb ssd berapa ye.
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
mmg kaya lah kalau sape yg fully 100% rely pada SSD saja.

aku masih guna HD biasa utk storage,
ssd m.2 128gb yg mcm bentuk ram tu utk run window je
 

superdogol

Fun Poster
Messages
698
Joined
May 29, 2012
Messages
698
Reaction score
14
Points
25
mmg kaya lah kalau sape yg fully 100% rely pada SSD saja.

aku masih guna HD biasa utk storage,
ssd m.2 128gb yg mcm bentuk ram tu utk run window je

ambe pun sama gek... best bang for the buck omputih kater :)
 

kamaldani81

Fun Poster
Messages
315
Joined
Feb 14, 2011
Messages
315
Reaction score
0
Points
10
Salam tt... Nak tanya ada lagi ke ssd SanDisk X400, 256GB ni?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register