BTC USD 39,764.0 Gold USD 1,827.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sri Mahligai Condo Seksyen 9 Shah Alam - Minta Pendapat

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
Salam guys/gals,

ada mamat offer nak jual condo die kt Seksyen 9 S.Alam, blakang Concorde Hotel...Sri Mahligai condo...luas 1000sqft++...harga aku xnak dislcose lagi.

nak tanya korang yg maybe duk area situ...ok ke condo ni? keadaan dalaman/luaran camana? aku penah tgk dari luar je, kebetulan lalu aritu...nampak design ok gak, nampak moden...agak-agak situ sewa berapa?full condo facilities, dekat dgn bandar Sek9 tu...seme ade situ...sek...spital...bank..tesco etc...

ada bbrapa pilihan tapi blom decide lagi...sape-sape biasa area condo ni ble la share ek :)cgrock
 
Sponsored Post

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
masuk dlm x pernah.

tp lokasi not bad try again ar. :)cgrock
 

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
aku pernah sewa di situ dulu dlm tahun 2005. aku sewa masa tu rm700 / sbln. blok B tingkat 7.

kondo aku sewa tu hanya 2 bilik shj. lokasi memang ok - tapi aku tgk byk jugak yang kosong kat situ.... pergi tengok lah kat dlm rumah tu... aku preffered ko beli town house kat mahligai tu... lagi ok rasanya compare ngan kondo...

salam
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
aku pernah sewa di situ dulu dlm tahun 2005. aku sewa masa tu rm700 / sbln. blok B tingkat 7.

kondo aku sewa tu hanya 2 bilik shj. lokasi memang ok - tapi aku tgk byk jugak yang kosong kat situ.... pergi tengok lah kat dlm rumah tu... aku preffered ko beli town house kat mahligai tu... lagi ok rasanya compare ngan kondo...

salam

mmm...mmg 2 bilik, tapi spacious kan? aku tgk iklan pon xbyk yg nak jual..agak-agak sewa situ skang berapa RM bagi yg kosong?furnish? dapat >RM1000?

townhouse tu lg mahal compare dgn condo...lainla aku sndiri yg nak duk situ :)cgrock
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
good choice bro.. beli direct owner ke auctions? :)cgrock

aku penah dok situ time study dulu .. pergghh..heaven wor student dok kondo tu.. macam2 jadik.. huhu :))
 

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,833
Reaction score
33
Points
30
good choice bro.. beli direct owner ke auctions? :)cgrock

aku penah dok situ time study dulu .. pergghh..heaven wor student dok kondo tu.. macam2 jadik.. huhu :))

hihiih hat nih aku sokong bangat...cam dodok kt miami...hihiihih
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
good choice bro.. beli direct owner ke auctions? :)cgrock

aku penah dok situ time study dulu .. pergghh..heaven wor student dok kondo tu.. macam2 jadik.. huhu :))

time stadi? situ pon ramai gak budak U? UITM ke? kalau fully furnish berapa ble sewa situ ek?

direct owner...nak jual RM150k...belom decide lg, tu yg tanye korang yg biasa area situ :)cgrock

PS: depan opis aku ade pub nama heaven eleven :(scam:(scam :p:p
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
time stadi? situ pon ramai gak budak U? UITM ke? kalau fully furnish berapa ble sewa situ ek?

direct owner...nak jual RM150k...belom decide lg, tu yg tanye korang yg biasa area situ :)cgrock

PS: depan opis aku ade pub nama heaven eleven :(scam:(scam :p:p


rm150k memang sajak bro..bleh sangat la tu bro.. :)cgrock
 
Last edited:

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
aku sewa dulu rm1k sebulan..umah bawah skali (line tak brape clear la umah bawah nih).. duduk dulu baya bape hengget jer pun sekepala..sebab dok ramai2..kondo kan..melambak aweks mai lepak wor.. siap terjun kat swimming pool pun ramai2.. :eek:

rm150k memang sajak bro..bleh sangat la tu bro.. :)cgrock

wah...menarik jugak nih...mmg heaven la utk kaum lelaki :(scam:(scam :)) :)) :))

mmm...camtu ble dipertimbangkan jugak la ek...lokasi wise pon ok...kalau ble sewa RM1k, cantek dah tu... :-?
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
wah...menarik jugak nih...mmg heaven la utk kaum lelaki :(scam:(scam :)) :)) :))

mmm...camtu ble dipertimbangkan jugak la ek...lokasi wise pon ok...kalau ble sewa RM1k, cantek dah tu... :-?

kot la ade lelebeh unit nak dijual kat area tu..sound2 la aku weh.. mane tau bleh bejiran nanti.. huhu :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register