SPRM terima aduan rasuah Nik Aziz, exco

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Seorang lelaki, yang menggelarkan dirinya "aktivis kebudayaan", membuat laporan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah
Malaysia (SPRM) di Putrajaya hari ini berhubung dakwaan penyalahgunaan kuasa dan rasuah melibatkan Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dan exco kerajaan negeri itu serta beberapa individu.

Zaidi Yaacob, 47, yang berkata beliau seorang rakyat Kelantan, memberitahu pemberita bahawa laporan itu dibuat berdasarkan salinan sepucuk surat yang diterimanya melalui pos dua hari lepas.

Beliau telah menyerahkan surat berkenaan kepada seorang pegawai SPRM tengah hari tadi.

- Bernama
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
macam mana depa tau "aktivis kebudayaan" tu lelaki? :-?:-?:-?
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm..time2 ekonomi meleset ni,mcm2 la depa dok provok..he he he
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,578
Reaction score
488
Points
131
Jangan makan suap......hiks!.......LOL

apasallah politik melayu ni macam ni. Tak habis2 tuduh menuduh, rasuah merasuah. Melayu oh melayu.
Bila berceramah berbuih2 mulut mangatakan itu haram ini haram.

Apasal melayu kita ni macam ni? Adakah agama Islam yang mereka anuti itu sebagai topeng kebaikan?

Peminpin2 negara bukan Islam tu lebih tulus dan tidak mengamalkan politik Wang! Well munkin they do tapi tidak seterok orang yang sentiasa bercakap mengenai halal haram.

Errrrr.....jangan salah faham, saya tidak bermaksud mengatakan tentang nik aziz Dan apa yang saya post kat sini tiada kena mengena dengan nik aziz. Saya tujukan kepada yang telah terbukti sahaja.
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
124
Points
123
org yg mereport pun x cerdik..berdasarkan surat layang pun buat report..kan jd mcm kes kertas putih air kelantan dulu..dri surat layang jgk..last2 semuanya fitnah smpai adun bn buat minta maaf terbuka di paper..

semuanya nak glamor skrg :))
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,578
Reaction score
488
Points
131
Menci I tau....."dengan suara garaunya" kat dia orang ni you! Lol
 

BlueDream

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,909
Reaction score
59
Points
120
astaghfirullahul azim
klu tuan guru nak sangat kaya... lama dah dia memerintah kelantan
tapi cara hidupnya tak ubah cam rakyat biasa
~X(
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
buat lawak la diaorg nie...org buta pun tahu menilai...******* sgguh..
 

serban hitam

Active Member
Joined
Aug 14, 2009
Messages
1,147
Reaction score
147
Points
33
19 tahun memerentah kelantan .....kalau BN dah tentu beli kapal persendirian dah ....ni TGNA ni bukan nak dunia ..dia dok keja untuk bekalang ke akhirat je ...dunia sementara sahaj.
 

mygol

Super Active Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
5,761
Reaction score
71
Points
70
X kisah lah ....silakan siasat...
MB atau bekas MB lain x nak siasat ke??:-?:-?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register