BTC USD 23,827.9 Gold USD 1,773.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sport rim second hand

eapui

Active+ Member
Messages
4,827
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
salam semua, aku nak tanya mbr2 CG yang tahu kedai mana ada jual sport rim second hand yang murah2 sikit..( KL @ sel )
kalau ada sape2 yg tahu boleh la bagi cadangan kat sini..:D
 
Sponsored Post

ForexGirl

Active+ Member
Messages
3,022
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
bila dah sampai kat pulau indah nnt u straight je..
nnt nak sampai port u akan nmpk kilang papan..
dekat je ngan kilang papan tu..
 

eapui

Active+ Member
Messages
4,827
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
bila dah sampai kat pulau indah nnt u straight je..
nnt nak sampai port u akan nmpk kilang papan..
dekat je ngan kilang papan tu..

murah benor ke kat s c 2? pulau indah pon x sampai lagi..
u duk klang ke?:D
 

ForexGirl

Active+ Member
Messages
3,022
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
murah benor ke kat s c 2? pulau indah pon x sampai lagi..
u duk klang ke?:D
yup..
murah sesangat..
ape jenis sport rim pon ade..
skang i pkai myvi sport rim 17 JRD baru je rm800..
sport rim yg rege rm1500++ buleh dapat bwh rm1500..
depends what type what size jer..
nope..
kampung kat sane..
tu yg tau tu..
heheh..
dah kate port klang maa..
ape2 import export dari situ..
yg buat mahal kat kl ni sbb penghantaran dari sane nak gi kedai die je..
 

eapui

Active+ Member
Messages
4,827
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
yup..
murah sesangat..
ape jenis sport rim pon ade..
skang i pkai myvi sport rim 17 JRD baru je rm800..
sport rim yg rege rm1500++ buleh dapat bwh rm1500..
depends what type what size jer..
nope..
kampung kat sane..
tu yg tau tu..
heheh..
dah kate port klang maa..
ape2 import export dari situ..
yg buat mahal kat kl ni sbb penghantaran dari sane nak gi kedai die je..

RM800 sekali dgn tayar ke? ne yg baru ke 2nd?
nti nak try g la sane 2..i nak pasang kat waja je..:">
 

ForexGirl

Active+ Member
Messages
3,022
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
RM800 sekali dgn tayar ke? ne yg baru ke 2nd?
nti nak try g la sane 2..i nak pasang kat waja je..:">
waja pcd brape?
brape bajet?
skang pkai sport rim ape?
leh trade in nnt..lagi murah dpt..
bunga tayar ok lagi x?
 

eapui

Active+ Member
Messages
4,827
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
waja pcd brape?
brape bajet?
skang pkai sport rim ape?
leh trade in nnt..lagi murah dpt..
bunga tayar ok lagi x?

bajet x tau la. 2 yg nak tanya2 dulu 2.:D

tayar ok lg. pcd 2 ape?:-?:D
 

ForexGirl

Active+ Member
Messages
3,022
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
bajet x tau la. 2 yg nak tanya2 dulu 2.:D

tayar ok lg. pcd 2 ape?:-?:D
pcd tu mmg khas utk saiz sport rim tu utk keter..
bajet bwh rm1000 dah ok dah..
boleh dah gi beli..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register