sponsoredreviews - sponsoredreviews.com

CG Sponsors




mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Pernah dengar sponsoredreviews.com tak??



Program SponsoredReviews.com dilancarkan sebagai perkhidmatan untuk bloggers dan advertisers oleh Jarrod Hunt, ketua kat 360 Enterprise Inc., kompani yang menerajui SponsoredReviews pada March 12, 2007. Ni ada sikit butir2 - SponsoredReviews.com, 1530 N Country Club Dr Ste 7 Mesa AZ 85201-2555.

Asasnya program ni mengambil idea dari program PayPerPost, Reviewme, and Creamaid, dan lain2 lagi.

Antara kelebihan sponsoredreviews.com;
* SponsoredReviews.com membayar 65% komisyen kepada blogger
* SponsoredReviews.com membenarkan Bloggers untuk bid opportunities
* SponsoredReviews.com melakukan tugas yang bagus didalam membantu bloggers melahirkan post yg berkesan (melalui tips dan blog SponsoredReviews.com)

Namun perlu diingatkan, ada pro dan kontra program sebegini, yang paling penting, pakcik google tak suka buy link.

SponsoredReviews Affiliate Program

Bonus $175 per Advertiser dan $90 Per Blogger ditaja.
Kiraan nonus berdasarkan jumlah wang yg dikeluarkan oleh advertiser dan duit yg dapat oleh blogger.

Advertiser
Amount Spent Payment
$1 $5
$100 $20
$1000 $50
$10,000 $100

Bloggers
Amount Spent Payment
$50 $5
$200 $10
$1000 $25
$10.000 $50




Berminat nak join??

ps: jika pos ni tidak menepati ciri2 atau syarat2 TOS, admin tlg padam ya.. :)
 
Last edited:
Sponsored Post

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
Apsal program ni dalam scam thread? :p Program ni mmg bayar..lagi tinggi rating, lagi mahal satu review kita boleh buat..tapi tu la sponsoredreview ambik banyak gk, 35%. Dari USD 250 tinggal USD 162.50



apa2 pn program ni mmg :)paid:)paid:)paid
 

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
bayar pakai paypal, lepas 2 minggu submit review rasanya..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Apsal program ni dalam scam thread? :p Program ni mmg bayar..lagi tinggi rating, lagi mahal satu review kita boleh buat..tapi tu la sponsoredreview ambik banyak gk, 35%. Dari USD 250 tinggal USD 162.50



apa2 pn program ni mmg :)paid:)paid:)paid
hehehe... aku xbrani nak letak kat mane2, jenuh pikir, last2 letak jek kat sini... hehehe...

Dah ramai ke join ni??
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Apsal program ni dalam scam thread? :p Program ni mmg bayar..lagi tinggi rating, lagi mahal satu review kita boleh buat..tapi tu la sponsoredreview ambik banyak gk, 35%. Dari USD 250 tinggal USD 162.50



apa2 pn program ni mmg :)paid:)paid:)paid
ekk bro, ko pun layan seponsor review gak yer.. Aku ingat ko budak sekolah menengah Google yang skema..:eek:

Musyikil aku apsal masuk scam thread nih..:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register