BTC USD 39,888.4 Gold USD 1,827.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Spare Part Kereta Proton (Dijual Secara Pukal)

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
Ok..
Member aku ada benda nie..
Dia mintak tolong iklan kat website..
Aku pun tak tau amenda benda nie..
Stok ada lebih kurang 40 kotak..
Berminat sila pm dengan harga yang anda harapkan..

Image005.jpg


Image006.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
nie stering part nie..
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
nie stering part nie..

saya tak pernah bawak kereta pun..
naik selalu la..
tolong kawan jual jew..
ape pun tak tau pasal kete nie..
sbut kereta saya cuma tau nos, turbo, evo, ae46,caldina.. :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
barang ape tue??cbe bukak 1..
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
yang gambo bawah tue aku tau ler drive shaft tapi untuk proton aper tak tau ler pulak, ko nih nak jual barang tapi tak tau menda barang nyer camana nih..
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
yang gambo bawah tue aku tau ler drive shaft tapi untuk proton aper tak tau ler pulak, ko nih nak jual barang tapi tak tau menda barang nyer camana nih..

tak dpt info la bro untuk proton apa..
member pun tak tau..
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
bape harga membe ko nak tolak?
 

orange76

Super Active Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
6,658
Reaction score
5
Points
65
kena bagi detail utk proton model apa? menarik gak tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register