Spammer Pun Dapat 1 Sales Sehari? (Kajian Satu Company)

CG Sponsors




SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
satu syarikat buat kajian..mereka telah send 350 juta spam email selama 36 hari..

mereka promote 100 usd produk kesihatan

bayangkan response yg mereka dpt ialah 1 sales order (100 usd) setiap hari dlm masa sebulan :eek:

so mereka dpt sales walaupun traffic tu tak targeted (promosi secara rambang)

mereka dpt dlm 3 ribu usd lebih order utk produk tersebut

apa pendapat anda?
 
Last edited:
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,953
Reaction score
37
Points
30
WAh..hebat tuh...tapi spammer xelok da..tapi mmg tetap bleh buat duit gak ek..walaupun spammer..huhu..
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
47
Points
125
ada software nak detect email..
zaman dahulu kala pernah gak la aku kumpul email pastu spam spam huhuhuhu..
semua email kakitangan kerajaan, badan berkanun, bank-bank, syarikat swasta semua aku tibai hahaha.. tapi tak simpan dah email detector tu sekarang ni
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
47
Points
125
cara ni tak berapa elok..
ramai orang bengang ngan scammer siap sumpah seranah lagi..
tak sonok kan dok asyik kena sumpah ajer :)
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
kire ok la tu..350juta dapat 1 sales...
dlm 350 juta tu mybe ada sorg yang memang
memerlukan produk tu..kalau nasib..anta 10 email pon..
ada sales...kalau nasib la..nothing is not imposible..hehe
 

onerich

Active Member
Joined
Apr 25, 2007
Messages
1,574
Reaction score
17
Points
25
kira masyuk jugak dengan teknik nih....jangan diamalkan sudah laa...:D
 

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
kire ok la tu..350juta dapat 1 sales...
dlm 350 juta tu mybe ada sorg yang memang
memerlukan produk tu..kalau nasib..anta 10 email pon..
ada sales...kalau nasib la..nothing is not imposible..hehe
bukan 1 sale bro..satu sales sehari dlm 30 hari

kan 3k usd lebih sya type tu :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register