BTC USD 62,429.0 Gold USD 1,762.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Space UTM Sesi Januari 2011

kalam79

Active Member
Joined
May 27, 2008
Messages
1,550
Reaction score
5
Points
25
Assalamualaikum & salam sejahtera...

Aku nak mintak tolong ader x sesaper di CG ni yg akan register Space UTM sesi Jan.2011 dari kL..

bkn aper,nak kene register kat UTM Skudai 1/1/2011 nnt..so klu ader geng blh gak share kete ker:):)blh jimat skit duit minyak ngan tol:D:D..
tol pon 80.00++ pegi blk + duit minyak lg perghhh:(:)((...

so far aku dah tye member aku x der sorang pon:(:)((...
hopefully ader la kat CG nie:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

highway

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2009
Messages
4,417
Reaction score
293
Points
46
gi naek bas....nnt jumpe rrr member kt sne...takpun call space utm... mintak no derang yg duk kl....pepun gudluck TT
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
aku dari ritu nk apply asik tutup ja:((
bile diorang bukak lagi eh
 

kalam79

Active Member
Joined
May 27, 2008
Messages
1,550
Reaction score
5
Points
25
naik bas mcm ssh plak nak gerak kat sane nnt..
 
Last edited:

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
rilex la...kan kat k.l pun ada satu lagi registration...
takyah penat penat gi sana..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register