BTC USD 47,304.6 Gold USD 1,751.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SOP "Ke Laut"’, PPV KL Di Banjiri Ratusan Warga Asing Cetus Kerisauan

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
6,784
Reaction score
1,818
Points
156
Aku pun baru semalam dpt cucuk 1st dose. Punyelah lama tunggu.

Mmg dah ramai warga asing dpt appointment vaksin melalui MySj, bukannya melalui majikan.
Memang melalui majikan sejak Sinovac boleh dijual kepada syarikat.
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,757
Reaction score
2,708
Points
206
Kenapa pekerja dari Selangor & N9 pergi sampai KLCC? Kan mudah kalau buat kat PPV terhampir.

mysj punya appointment pelik bang
mcm xikut alamat, suka hari campak mane2

member aku dok damansara, dapat putrajaya
wife aku dok seri kembangan, dapat kat setia alam, padahal ppv bukit jalil sebelah je
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Pergh macam nak masuk stadium bola final malaysia ja
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,791
Reaction score
2,908
Points
206
under PIKAS ke ni?
adik den pun kena pergi KL cucuk vaksin.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
313,663
Reaction score
14,928
Points
2,376
IMG_20210730_144053_909.jpg

Sebahagian mereka gagal mengikut arahan janji temu apabila ada yang datang terlalu awal daripada masa yang ditetapkan.

Pihak polis yang bertugas di pekarangan pintu masuk di kawasan terbabit terpaksa mengarahkan sebahagiannya bersurai dan kembali ke PPV berkenaan mengikut masa yang ditetapkan.

Ikuti berita terkini di grid.astroawani.com

#AWANInews
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,058
Reaction score
2,774
Points
201
Warga asing bagus
Mereka ada kesedaran utk ambil vaksin

Walaupun mengikut statistik peratus kemati an kebanyakan terdiri drp warga tempatan terutamanya melayu
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
14,953
Reaction score
2,345
Points
201
Diorg dpt under PIKAS.
2 dos lebih kurang rm300 x silap majikan kena tanggung.

Local pun boleh dpt cepat kalau majikan mohon.
Yg penting ongkosnya.
Nie kt ceta utk rakyat biasa yg xdk majikan, yg keja sendiri kais pg mkn pg petang mkn petang
 

guri2demon

Active Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
2,096
Reaction score
601
Points
81
Nie kt ceta utk rakyat biasa yg xdk majikan, yg keja sendiri kais pg mkn pg petang mkn petang

Apa boleh buat.
Kena tunggu jgk la gamaknya.

Alhamdulillah lorong taman aku ni semua dpt dos 1 dh.

300k sehari dpt cucuk dos 1.
Insyaallah turn hang xlama dah tu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register