BTC USD 42,941.3 Gold USD 1,761.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 SOP COVID-19: Kelonggaran Individu Lengkap Vaksin Diumum Selepas Aidiladha - TPM

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,080
Reaction score
2,018
Points
151
X tahu la mana silapnya. Den daftar bulan 25/2 tiap minggu update kt mysejahtera. Tak juga kena panggil. Akhir sekali aku cuba daftar manual kt adun kawasan. Dlm 2 3 hari nama aku naik kt mysejahtera. Baru complete 1st dose
Good tips bro..aku nak forward dalam grup wassap. Thanks. Terbaik tips bro.
 
Sponsored Post

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,299
Reaction score
53
Points
40
Pengalaman saya, saya guna phone android lama utk mysejahtera saya.. jadi tak boleh update mysejahtera. Jadi guna telefon anak install mysejahtera baru. Login dan update semula form yang mereka minta tu sehingga bertukar tarikh ke tarikh hari yang kita update informasi tu.. saya update info pagi, petang dpt tarikh terus. Alhamdulillah.. suami saya pun buat mcm tu pun sama dalam 24jam dpt tarikh temujanji.
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,080
Reaction score
2,018
Points
151
Pengalaman saya, saya guna phone android lama utk mysejahtera saya.. jadi tak boleh update mysejahtera. Jadi guna telefon anak install mysejahtera baru. Login dan update semula form yang mereka minta tu sehingga bertukar tarikh ke tarikh hari yang kita update informasi tu.. saya update info pagi, petang dpt tarikh terus. Alhamdulillah.. suami saya pun buat mcm tu pun sama dalam 24jam dpt tarikh temujanji.
Semoga semuanya lancar Insya Allah.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,252
Reaction score
14,993
Points
2,376
COVID-19 | Pertimbang Pasangan Jarak Jauh Pulang Bertemu Keluarga

Pasangan dan ibu bapa jarak jauh yang telah lengkap dua dos vaksin COVID-19, mungkin akan dibenarkan merentas negeri untuk bertemu keluarga mereka.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,252
Reaction score
14,993
Points
2,376
IMUNISASI COVID-19 | Kelonggaran Diperluas Kepada Pengembara

Perdana Menteri memaklumkan, kelonggaran kepada individu yang telah lengkap dua dos suntikan vaksin COVID-19 akan meliputi kemudahan kuarantin kepada mereka yang ingin masuk dan keluar negara selain pasangan jarak jauh.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,187
Reaction score
299
Points
51
paling cepat pun diorang bagi kebenaran rentas daerah dulu.

mall pun slow2 diorang bagi buka.

rentas negeri lama lagi rasanya.

sebab yang dah vaksin pun boleh kene covid lagi.
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,522
Reaction score
1,598
Points
201
Hanya dua wakil isi rumah dibenarkan keluar bagi mendapatkan bekalan asas dalam lingkungan radius 10 km - Ketua Polis Negara


:)
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,522
Reaction score
1,598
Points
201
Kelonggaran bagi individu yang telah lengkap dua dos suntikan vaksin COVID-19 akan diputuskan dalam Mesyuarat Pemulihan Negara (MPN) pada minggu depan.

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register