(Q & A) Sony Xperia Z vs HTC One

CG Sponsors




sharkgodlike

Active Member
Joined
Jan 26, 2011
Messages
1,264
Reaction score
1
Points
25
salam cgrian sume...
harini aku nk mintak pendapat korang Gadjet mana yg lebih berbaloi...aku da nek konfius da~X(~X(~X(~X(...
tgk review kt youtube pn cm sma lebih kurang...tgk pndapat korang lak mcm mna....:-?:-?:-?
 

Attachments

Sponsored Post

bloxxzone

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2008
Messages
326
Reaction score
0
Points
10
kalau aku akan pilih htc sbb support update.. sony pun ok gk tmbh2 bila kalis air tu tp update lmbt sikit
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,448
Reaction score
492
Points
86
Aku piley sony....tgh kumpul duit
N
 

aazlans

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2008
Messages
278
Reaction score
4
Points
15
Salam,aku pakai sony z ni so far memang mantap le...hari2 nampak baru sebab boleh cuci,kamera pun 13 mega pixel.aku amik gambar masa snorkeling kat Krabi memang terbaik le.:D
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
vote for htc..sentiasa menggungguli
 

kon

Active Member
Joined
Aug 13, 2006
Messages
1,009
Reaction score
9
Points
25
sony xperia z ni bg aku saingan dia htc butterfly, sama mantap, spec pon lebih kurang..
htc one dah level up sket, tp tkde kalis air.
 

sharkgodlike

Active Member
Joined
Jan 26, 2011
Messages
1,264
Reaction score
1
Points
25
kalau aku akan pilih htc sbb support update.. sony pun ok gk tmbh2 bila kalis air tu tp update lmbt sikit
tu la..tgk htc ni brkenan lak ak..nk2 ad monster beat ni..:p:p
klu kalis air..xperia go ak gna skg ni kalis air gak ni..mslh nye sek hang je
 

sharkgodlike

Active Member
Joined
Jan 26, 2011
Messages
1,264
Reaction score
1
Points
25
Salam,aku pakai sony z ni so far memang mantap le...hari2 nampak baru sebab boleh cuci,kamera pun 13 mega pixel.aku amik gambar masa snorkeling kat Krabi memang terbaik le.:D
try up sket gmbr dlm air tu..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register