Ask/Help Sony xperia play

CG Sponsors




r-left

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
412
Reaction score
2
Points
15
SALAM GUYS..

OK KER HP SONY XPERIA PLAY NI..
AKU TGK DALAM YOUTUBE..DIA PUNYA GAME MENARIK..
ADE SESAPE WARGA CG YG DAH PAKAI
LEH BAGI SEDIKIT INFO PASAL HP NI..:D
 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
Menarik mcm psp,tp aku x pernah nampak lg org pakai.
 

forexian

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,034
Reaction score
61
Points
80
ada je
cuba carik kat kedai mesti ada
kat cg ni pon rasanya beberapa bulan lepas ada org nak tolak
 

Colosuss

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2013
Messages
534
Reaction score
1
Points
15
Lebih baik angkat psp terus kalau tt memang kaki gaming macam aku :)
 

gmie_46

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2011
Messages
754
Reaction score
1
Points
15
kamera x cun.. Internal memori kecik.. Sakit kepala nk transfer software ke memory card.. Kena root.. Cun tuk game sbb ade keypad je..
 

superstar_karat

Active Member
Platinum Member
Joined
May 9, 2011
Messages
1,053
Reaction score
0
Points
20
aku pakai setahun lebih dh rasanyer..... nak main PES punya pasal. tapi movement sangkut2 jgk.... lain2 apps average jer la. lain2 game ok plak. TT kalu nk install angry bird baik beli android yg len jer............. :D

bg aku tahan lasak gak sebab ank aku main game perang smpai jatuh byk kali pun x rosak lagi...........:(:)((

bab sound memang cun la. body dia pun tahan lasak sebab kaler still maintain walupun aku tak pkai cover. skang dlm RM600 leh dpt dah nie........

p/s: org lain dlm meeting dok slide tab, aku dok main PES.......:eek:
 

r-left

Fun Poster
Joined
May 27, 2008
Messages
412
Reaction score
2
Points
15
skrg aku pakai sony xperia mini 2..
saje je nak tukar selera beli xperia play ni...:D

ade sape2 nak trade in ngan aku tak?? hehee... :D
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
baik beli psp vita...lagi best
 

ir mizan

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2013
Messages
553
Reaction score
1
Points
15
x best pkai Xperia Play ni..

Game bnyk stuck..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register