(Games) sony playstation VR

Recommended Brokers


302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,838
Reaction score
64
Points
125


 
Last edited:
Sponsored Post

imlo151

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2011
Messages
708
Reaction score
1
Points
10
akhirnya...ada pun org buat thread.hihihi.tt dah try lum VR? skrg boleh try kat sony centre tp que agak pnjg.
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,430
Reaction score
46
Points
120
xpayah tv da camni...
 

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
Fuhh. 1.8K. Leh tahan harga... Tp mampu tengok je la rasanya.. Pakai cd tak ni?
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,838
Reaction score
64
Points
125
akhirnya...ada pun org buat thread.hihihi.tt dah try lum VR? skrg boleh try kat sony centre tp que agak pnjg.
sony centre mane ye
 

AzsAs

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,550
Reaction score
10
Points
25
try beli pakai VR biase tu kat fon,pening la kepala main tu..huhu
yang ni nmpk mcm best..huhu
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,506
Reaction score
124
Points
123
pergerakan dia kawal mcm mana ek dlm game tu. kita bergerak dan dia ikut skali ke. xpun guna otak atau mata je
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,595
Reaction score
35
Points
70
pergerakan dia kawal mcm mana ek dlm game tu. kita bergerak dan dia ikut skali ke. xpun guna otak atau mata je
ada 2 stick tu kena pegang..macam sensor..dari situ dia detect kita gerak kot..kat kepala tu pun ade sensor..memang best..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register