To Sell Sony Experia X10i Putih, kasi jalan! opps, iPhone 4, iPhone 3Gs, BB Bold 2 pon ada..~

CG Sponsors




better_man249

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2009
Messages
690
Reaction score
23
Points
15
Salam warga cG,

Saya ada beberapa Handphone nak kasi jalan.
yang saya letak gambar hanya Xperia X10 White je la.

iPhone 4 16GB cuma dah bukak seal luar & install apps yang best!.

Blackberry Bold 2 White baru, plastik kat skrin & blkg pon x kopek.

iPhone 3Gs 32GB White, ada sket calar kat blkg. sikit sangat calar nye. tapi kotak & package semua lengkap.

iPhone 4 16GB








Xperia = RM 1250

iPhone 4 16GB = RM 2200

Blackberry Bold 2 9700 White = RM 1550

iPhone 3Gs 32GB White = RM 1600






Firmware dah upgrade kepada 2.1














Beberapa game yang sangat best & addicted









Video yang sangat jelas. record dalam HD.




proses persiagaan dalam bentuk COD ye..
saya orang JB.
:D
 
Last edited:
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
harga iphone 4 tu memang terbaik.... kalau kat kl SG set pun mau 2.3K... yang ni factory unlock ke?
 

better_man249

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2009
Messages
690
Reaction score
23
Points
15
boleh juga trade-in.. cun2 lagi ke wildfire tu..
=D
tapi kena topup la..
 

better_man249

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2009
Messages
690
Reaction score
23
Points
15
boleh juga trade-in.. cun2 lagi ke wildfire tu..
=D
tapi kena topup la..
 

primefiqone

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
apa beza SG gn Factory unlock TT?
hamba kurang mengerti..hehe
 

primefiqone

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
apa beza SG gn Factory unlock TT?
hamba kurang mengerti..hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register